İSTANBULDA OTURUYORUM KÜTÜGÜM URFA DA, KARGO İLE YOLLASAM TECİL YAPARLAR Mİ?
-
- Doktor
İSTANBULDA OTURUYORUM KÜTÜGÜM URFA DA, KARGO İLE YOLLASAM TECİL YAPARLAR Mİ?
Arkadaslar merhaba, istanbulda oturuyorum ve acik ogretimi istanbulda okuyorum . Burdaki askerlik subeleri tecil yapmamak icm bahane uretiyorlar ve tecil islemini zora sokuyorlar . Her tecile gittigim de bahane buluyorlar tecil yapmiyorlar . Şimdi ogrenmek istedigim şu , ben istanbulda oturuyorum ama kutugum urfa da , ogrenci belgemi kargo ile urfa askerlik subesine gondersem tecil yaparlar mi? Yani gitmeme gerek kalmadan, ogrenci belgemi acik ogretim okuduguma dair belgemi gondersem tecil yaparlar mi? Bir arkadasa sordum, o belgesini kargo ile kendi memleketinin askerlik subesine gondermis ve 2018 e kadar tecil yapmislar. Boyle birsey var mi? Lutfen bilginiz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: İSTANBULDA OTURUYORUM KÜTÜGÜM URFA DA, KARGO İLE YOLLASAM TECİL YAPARLAR Mİ?
PTT ye git UPS ile göndermek istediğini belirt askerlik şubenin adresini yaz , bir hafta geçtikten sonra şubeyi ara ve olup olmadığını sor . ''Bende İzmir'de oturuyorum ama kütüğüm Manisa'da bu şekilde yapıyordum AÖL'deyken işlemleri .servetinanc yazdı:Arkadaslar merhaba, istanbulda oturuyorum ve acik ogretimi istanbulda okuyorum . Burdaki askerlik subeleri tecil yapmamak icm bahane uretiyorlar ve tecil islemini zora sokuyorlar . Her tecile gittigim de bahane buluyorlar tecil yapmiyorlar . Şimdi ogrenmek istedigim şu , ben istanbulda oturuyorum ama kutugum urfa da , ogrenci belgemi kargo ile urfa askerlik subesine gondersem tecil yaparlar mi? Yani gitmeme gerek kalmadan, ogrenci belgemi acik ogretim okuduguma dair belgemi gondersem tecil yaparlar mi? Bir arkadasa sordum, o belgesini kargo ile kendi memleketinin askerlik subesine gondermis ve 2018 e kadar tecil yapmislar. Boyle birsey var mi? Lutfen bilginiz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: İSTANBULDA OTURUYORUM KÜTÜGÜM URFA DA, KARGO İLE YOLLASAM TECİL YAPARLAR Mİ?
Vay hemşehrim, hoşgeldiniz...
-
- Doktor
köylü kızı merhaba, urfanın neresindensin.. bu arada ''dersatatürk'' kardeşim, ptt kargo ile gidenleri tınlamıyorlarmış genelde, o yüzden yurt içi kargo ile göndereceğim.. benim öğrenmek istediğim, belgeyi kargo ile gönderirsem onlar tecil işlemini gerçekleştirir mi? inşallah tecil ederler, çok perişan bir durum bu. yurt dışına gideceğim, pasaport çıkartmaya korkuyorum.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Sen gönder tecil hakkın varsa tecil edeceklerdir . Ben iki kez bu şekilde yaptırdım tecilimi ... PTT nin normalinde sıkıntı cıktı evet ama UPS de yok fark etmez sen yeter ki yolla kesinlikle gideceğinden emin ol . Ve daha sonra yolladığın askerlik şubesini ara tecil işleminin yapılıp yapılmadığını sor .servetinanc yazdı:köylü kızı merhaba, urfanın neresindensin.. bu arada ''dersatatürk'' kardeşim, ptt kargo ile gidenleri tınlamıyorlarmış genelde, o yüzden yurt içi kargo ile göndereceğim.. benim öğrenmek istediğim, belgeyi kargo ile gönderirsem onlar tecil işlemini gerçekleştirir mi? inşallah tecil ederler, çok perişan bir durum bu. yurt dışına gideceğim, pasaport çıkartmaya korkuyorum.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhaba, Eyyübiye ilçesine bağlıyız... Siz nerdensiniz?
-
- Doktor
bu zamana kadar hiç tecil ettirmedim, tecil icin askerlik subesine gittim ama tecil etmediler, açık ögretim bir kaç sınavına girmediğim için tecil etmediler.. bakalım bugun göndereceğim yurt içi kargo ile.. peki, içine herhangi bir yazı yazmam gerekiyor mu? tecil içindir falan gibi, yada direk ögrenci belgemi göndermem yetiyor mu.. yani ck2 belgesini göndermem yetiyor mu.