3.dönem sınavı
Re: 3.dönem sınavı
Aynı gün doğmuşuz benimde planim bu sınav üzerine
-
- Acemi
arkadaşlar bende 10 şubat 1999 doğumluyum. peki ben girebilir miyim.
CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM..
CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM..
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Yıl itibariyle giremezsiniz ! Gün itibari ile 18 oluyorsanız girersiniz bu çok zor bir soru değil . Sadece Açık Öğretim Lisesi ile ilgili değil her türlü devlet bünyesindeki kuruluşlarda geçerlidir .

25-26 Haziran 2016 olarak belirlenen III. Dönem sınavları 2-3 Temmuz 2016 olarak güncellenmiştir. 2-3 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak olan III. Dönem sınavlarına Açık Öğretim Lisesine kayıtlı, sınavın yapıldığı ilk gün itibariyle on yedi yaşını doldurmuş, on sekizden gün almış (1 Temmuz 1999 ve daha önceki doğumlu) silik, donuk ve ya aktif öğrencilerimiz III. Dönem kayıt yenileme yaptırmaları halinde katılacaktir. Beyim,
Bu yaziya anlam veremedim 24 Temmuz doğumluyum bu sınava bağlı 137 kredi gelmesine hayal kirikligimi yoksa?
Bu yaziya anlam veremedim 24 Temmuz doğumluyum bu sınava bağlı 137 kredi gelmesine hayal kirikligimi yoksa?
Çok kötü oldu bu hayaller, hayatlar resmen
24 gün yüzünden mi sınava giremiyeceyiz ne kadar saçma 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Ne yazık ki giremeyeceksiniz , üzüldüm yalnız dikkat edin ek sınava girebilirsiniz .Mervy yazdı:24 gün yüzünden mi sınava giremiyeceyiz ne kadar saçma

Ek sınavda ankarada oluyor heralde
ben 10 subat 1998 dogumluyum 3. donem sinavlarina girmek istemiyorum zorunlumu
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Hayır ek sınav bulunduğunuz ilde merkezi liselerde yapılıyor , ben girmiştim kaçırmayın derim ekstra 35 kredi .Mervy yazdı:Ek sınavda ankarada oluyor heralde

Derse bakasım gelmedi yahu! Nr saçma sistemdir 102 kredim olacak III. Dönem 137 olacakti şimdi uğraş dur sözel vermeye
Teşekkürler ama onunda 8 dönem şartı varDersatatürk yazdı:Hayır ek sınav bulunduğunuz ilde merkezi liselerde yapılıyor , ben girmiştim kaçırmayın derim ekstra 35 kredi .Mervy yazdı:Ek sınavda ankarada oluyor heraldeİkinci ek sınav Ankara'da yapılıyor 12 kredilik bir sınav o ...
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Eskiden kredi şartı'da vardı siz dönemi çok görmeyin .Mervy yazdı:Teşekkürler ama onunda 8 dönem şartı varDersatatürk yazdı:Hayır ek sınav bulunduğunuz ilde merkezi liselerde yapılıyor , ben girmiştim kaçırmayın derim ekstra 35 kredi .Mervy yazdı:Ek sınavda ankarada oluyor heraldeİkinci ek sınav Ankara'da yapılıyor 12 kredilik bir sınav o ...