Ygs ye başvuracagim ama nasil yapacağımı bilmiyorum.
Ygs ye başvuracagim ama nasil yapacağımı bilmiyorum.
Merhaba arkadaslar her zamanki gibi isimi son dakikaya bıraktım ve simdi Ygs ye başvuracagim ama nasil yapacağımı bilmiyorum ilk HEM e gidip öğrenci kağıdı mi almaliyim yoksa ilk baş liseye gidip başvuru yapip HEM e onaylatmali miyim?
Re: ACIL YGS BASVURUS
Sadece liseye gidiceksin.Sefa8118 yazdı:Merhaba arkadaslar her zamanki gibi isimi son dakikaya bıraktım ve simdi Ygs ye başvuracagim ama nasil yapacağımı bilmiyorum ilk HEM e gidip öğrenci kağıdı mi almaliyim yoksa ilk baş liseye gidip başvuru yapip HEM e onaylatmali miyim?
Re: ACIL YGS BASVURUS
Basvuru icin HEM den öğrenci belgesi lazim degil mi?la tahzen yazdı:Sadece liseye gidiceksin.Sefa8118 yazdı:Merhaba arkadaslar her zamanki gibi isimi son dakikaya bıraktım ve simdi Ygs ye başvuracagim ama nasil yapacağımı bilmiyorum ilk HEM e gidip öğrenci kağıdı mi almaliyim yoksa ilk baş liseye gidip başvuru yapip HEM e onaylatmali miyim?
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Ygs ye başvuracagim ama nasil yapacağımı bilmiyorum.
Kimi lise istiyor kimi lise istemiyor , bana kalırsa işini sağlama al diyeceğim ama zaten bir saate kalmaz kapanacak HEM bir an önce yap .Sefa8118 yazdı:Merhaba arkadaslar her zamanki gibi isimi son dakikaya bıraktım ve simdi Ygs ye başvuracagim ama nasil yapacağımı bilmiyorum ilk HEM e gidip öğrenci kağıdı mi almaliyim yoksa ilk baş liseye gidip başvuru yapip HEM e onaylatmali miyim?