Normal Liseden AÖL'ye

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
mrt4235

Normal Liseden AÖL'ye

Mesaj gönderen mrt4235 » 20 Oca 2016, 05:04

Merhaba Arkadaşlar,

şimdi 1.dönemde normal liseye başladım ve 1.dönemin ilk sınavlarına girdim ama 1.dönemin 2.sınavlarına girmedim şimdi AÖL'ye geçiş yapacağım gereken evraklar nedir tam olarak ben baktım ama tam çözemedim yardımcı olabilecek var mı ? :)

2) Orta Öğretim Ara Sınıflarından Ayrılanlar;

T.C. Kimlik No Beyanı,
Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5x6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf
Alan seçmeli sınıf sistemi, sınıf sistemi ve kredili sistemden ayrılan öğrenciler, tasdikname ve Başarı Durum Belgesinin aslı, (Ek 2 belgesi)
Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı,
Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).

Ben şimdi bu belgeleri yapcağım değil mi ?

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Normal Liseden AÖL'ye

Mesaj gönderen Dersatatürk » 20 Oca 2016, 18:45

AÖL'e örgün eğitimden geçiş yapmak istiyorsan okula gidiyorsun tasdiknameni , söylendiği gibi başarı durum belgesini alıyorsun , 18 yaşından küçük isen velin ile gideceksin .
Yanına kimliğini al fotoğraf al en az 4 tane olsun sorun cıkartabilirler ve Halk Eğitim Merkezine git kaydını yaptır orada yardımcı olacaklar zaten belge falan dolduracaksın ki oraya giderken'de velin yanında olsun .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

zaczore

Re: Normal Liseden AÖL'ye

Mesaj gönderen zaczore » 21 Oca 2016, 00:56

arkadaslar ben 12. sinifim 2.donem aciktan devam etmek istiyorum ygs icin sadece 11. sinifa felsefem 1 geldi diger notlarim gecer not simdi ben aciga gecip kredimi doldurup marttaki sinava girersem 3. donem sinaclarina girmesem olurmu bide ne zaman diplamo alirim

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön