sınav sonuçları
Re: sınav sonuçları
her zamanki gibi aksaklık var
Meb Açik Öğretim Lisesi AÖL
4 saat ·
1. DÖNEM SINAV SONUÇLARI : iş takviminde 25 ocakta açıklayacağımızı duyurduğumuz sınav sonuçları hafta içinde açıklanacak olup ,aynı gün de kayıt yenileme işlemleri başlayacaktır.Sınavın sonuçlarının gecikmesinin sebebi olumsuz hava şartları nedeniyle zamanında yapılamayan ( Bitlis,Muş,Van,Hakkari ve Zonguldak ve bazı ilçeler ) ve 16-17 ocakta telafisi yapılan sınavlarımızdır.Sonuçlar birlikte açıklanması gerekmektedir.Gerekli açıklama ve duyuruları bu sayfamızdan ve Web sitemizden takip edebilirsiniz..Konuyla ilgili hiç bir yeri aramanıza gerek yoktur.AÖL SISTEMINDE ADRES BILGILERINDE BULUNAN CEP TELEFONU ILE ILGILI BILGILERINIZIN GÜNCEL OLUP OLMADIĞINI KONTROL EDINIZ.GÜNCEL DEĞILSE GÜNCELLEYİNİZ. GÜNCELLEME İŞİNİ YILIN HER GÜNÜ YAPABİLİRSİNİZ..
4 saat ·
1. DÖNEM SINAV SONUÇLARI : iş takviminde 25 ocakta açıklayacağımızı duyurduğumuz sınav sonuçları hafta içinde açıklanacak olup ,aynı gün de kayıt yenileme işlemleri başlayacaktır.Sınavın sonuçlarının gecikmesinin sebebi olumsuz hava şartları nedeniyle zamanında yapılamayan ( Bitlis,Muş,Van,Hakkari ve Zonguldak ve bazı ilçeler ) ve 16-17 ocakta telafisi yapılan sınavlarımızdır.Sonuçlar birlikte açıklanması gerekmektedir.Gerekli açıklama ve duyuruları bu sayfamızdan ve Web sitemizden takip edebilirsiniz..Konuyla ilgili hiç bir yeri aramanıza gerek yoktur.AÖL SISTEMINDE ADRES BILGILERINDE BULUNAN CEP TELEFONU ILE ILGILI BILGILERINIZIN GÜNCEL OLUP OLMADIĞINI KONTROL EDINIZ.GÜNCEL DEĞILSE GÜNCELLEYİNİZ. GÜNCELLEME İŞİNİ YILIN HER GÜNÜ YAPABİLİRSİNİZ..
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

- rüfeyde
- Doçent
Tebessüm tatlım nasılsın ? özlemişim sizi çok nicki görünce bir sevindim ki sormatebessümm yazdı:her zamanki gibi aksaklık var
4 saat ·

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
iyiyim ablacığım sen nasılsınrüfeyde yazdı:Tebessüm tatlım nasılsın ? özlemişim sizi çok nicki görünce bir sevindim ki sormatebessümm yazdı:her zamanki gibi aksaklık var
4 saat ·

pek giremiyorum artık çalışıyorum

sen neler yapıyorsun

<3mezun<3
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhaba, herkes iyidir İnşallah...
Senin adına sevindim Tebessüm, bu sefer ben çalışamıyorum, 1 aydır odaklanma sorunum ve dikkat eksikliği var bende, iyice bir bunalıma giriyorum...
Bu yıl barajı bile geçemeyecem galiba...
Senin adına sevindim Tebessüm, bu sefer ben çalışamıyorum, 1 aydır odaklanma sorunum ve dikkat eksikliği var bende, iyice bir bunalıma giriyorum...

-
- Çırak
Sizce , liseyi komple açıktan okumuş, sayısal olarak neredeyse 0 olan birisi üniversite sınavlarına ne kadar zamanda ve nasıl hazırlanabilir ?
where i belong, till I feel your warmth.
üzülme canım benimKöylü Kızı yazdı:Merhaba, herkes iyidir İnşallah...

ben çalışıyorum derken

<3mezun<3
<3mezun<3

- rüfeyde
- Doçent
Dün ki sınav sonucunda grip olmus yorgan döşek yatıyorum kızlar
ee karda ıslak pacalarla 3 saat durursan böyle olur
Biiz yine de iyiyiz hamd olsun enes beyde kırık bacagınla bana işkenceye devam ediyor
bugun alçısı çıkacaktı ama hastahaneye gidemedik yollar buzlu erteledik mecburen öyle iştee uğraşıyoruz.
Köylü kızı tatlım ben dogru dürüst çalışamadan yaptım 241 puanı sen bu sene cok daha iyisini yapacaksın kendine inan ve guven hem şöyle düşün ben kendime eziyet etmeden çalışmaya özen göstereyim Rabbim bunu karşılıksız bırakmaz de kendine moral bul ben hep öyle yapıyorum umitsizliğe düştükçe sizleri seviyorum kocamaaan öpuyorum
Tebessüm o kızın olacak fıstıkıda ısırıyorum mıncıklıyorum

Biiz yine de iyiyiz hamd olsun enes beyde kırık bacagınla bana işkenceye devam ediyor

Köylü kızı tatlım ben dogru dürüst çalışamadan yaptım 241 puanı sen bu sene cok daha iyisini yapacaksın kendine inan ve guven hem şöyle düşün ben kendime eziyet etmeden çalışmaya özen göstereyim Rabbim bunu karşılıksız bırakmaz de kendine moral bul ben hep öyle yapıyorum umitsizliğe düştükçe sizleri seviyorum kocamaaan öpuyorum

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
geçmiş olsun ablacığımrüfeyde yazdı:Dün ki sınav sonucunda grip olmus yorgan döşek yatıyorum kızlaree karda ıslak pacalarla 3 saat durursan böyle olur
![]()
Biiz yine de iyiyiz hamd olsun enes beyde kırık bacagınla bana işkenceye devam ediyorbugun alçısı çıkacaktı ama hastahaneye gidemedik yollar buzlu erteledik mecburen öyle iştee uğraşıyoruz.
Köylü kızı tatlım ben dogru dürüst çalışamadan yaptım 241 puanı sen bu sene cok daha iyisini yapacaksın kendine inan ve guven hem şöyle düşün ben kendime eziyet etmeden çalışmaya özen göstereyim Rabbim bunu karşılıksız bırakmaz de kendine moral bul ben hep öyle yapıyorum umitsizliğe düştükçe sizleri seviyorum kocamaaan öpuyorum![]()
Tebessüm o kızın olacak fıstıkıda ısırıyorum mıncıklıyorum
![]()

bizde sizi öpüyoruz

<3mezun<3
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Teşekkür ederim sağolun tavsiyeleriniz için, İnşallah hayırlısı olur, benim bu yıl kesinlikle kazanmam lazım çünkü bu yıl yerleşmezsem seneye YGSye giremeyecem...
Rabbim kolaylık verir İnşallah hayırlısı olsun...
Sizlerede başarılar...
Rabbim kolaylık verir İnşallah hayırlısı olsun...
Sizlerede başarılar...

Sınav sonuçları birkaç güne açıklanır heralde merakla bekliyorum