sınav sonuclarınızı erkenden öğrenin
-
sınav sonuclarınızı erkenden öğrenin
beyler bayanlar ders bilgileri genele girin orda girdiğiniz dersler seçmelide yada ortakta geçtiyseniz gözükmüyor..
bende 138 kredi vardı 15-20 gibi gelcek baya kötü olduygs başvurusua yaptık bakalım
bende 138 kredi vardı 15-20 gibi gelcek baya kötü olduygs başvurusua yaptık bakalım
-
Re: sınav sonuclarınızı erkenden öğrenin
sonuclar bugün kesin açıklanacak gibi gözlemlerime dayanarak söylüyorum .. bende 138 kredi var 3 sınav sonucunda inş ek sınava kalmadan mezun olabilirim... eğer tahminim doğruysa 18 kredi gelicek 156 yapar.. diğer iki sınavda 36 kredi verirsem tamamdır bu iş ..
yaş 18 daha bakalım
yaş 18 daha bakalım

-
şuanda ders bilgileride kapandı sınav sonuclarının net olarak açıklnmasına çok az kaldı
valla dediğin doğruysa sadece matamatik ve ingilizceden kalmışım
SINAVNOT tc ni yaz 8383 e göder 1 tl karşılığında öğrenin ben az önce öğrendim

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

-
dil anlatım 8
türk edebiyatı 8
fizik 3
biyoloji 3
yabancı dil 7
seçmeli cog.3
hz. muhammet hayatı 3
girişimcilik 2
bunlar kaç kredi yapıyor?
türk edebiyatı 8
fizik 3
biyoloji 3
yabancı dil 7
seçmeli cog.3
hz. muhammet hayatı 3
girişimcilik 2
bunlar kaç kredi yapıyor?
Teşekkurler bilgi için ..
Benim aciklanmadi hala dedigine gore girisimcilik 2 disinda fire yok oda 1 kredilik zaten ingilizcelerden kurtulduysam harika
Benim aciklanmadi hala dedigine gore girisimcilik 2 disinda fire yok oda 1 kredilik zaten ingilizcelerden kurtulduysam harika
MAÖL Hasta ve Yaşlı Hizmetleri
Dönem 10
Kredi 263
Dönem 10
Kredi 263
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hımmm... Gözlüklere baklırsa istediğin gibi bir sınav olmuş, nasıldı bakalım? prensesi de öp benim için olur mu?tebessümm yazdı:SINAVNOT tc ni yaz 8383 e göder 1 tl karşılığında öğrenin ben az önce öğrendim![]()
![]()

- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Gına Getirdiler Bir işi doğru düzgün yapmıyorlar YARIN açıklarlar heralde ?

Mezun
Hileyi bulmuşsun kardeşim
ama tabi coğrafya yanlış açıklandı galiba kalmisim normalde 50 alp geçmiştim

yok canım berbat geçtiKöylü Kızı yazdı:Hımmm... Gözlüklere baklırsa istediğin gibi bir sınav olmuş, nasıldı bakalım? prensesi de öp benim için olur mu?tebessümm yazdı:SINAVNOT tc ni yaz 8383 e göder 1 tl karşılığında öğrenin ben az önce öğrendim![]()
![]()

29 kredi almışım

mat 3 ü 45 ile geçmişim keşke kalsaydım off

şu felsefe ne garip hiç bir şey anlamadığım halde felsefe 1 ve 2 yi 95 ile geçtim

en çok üzüldüğüm tarih ve inkılaptan düşük almam bu iki derside çok seviyr ve anlıyordum
maalesef sınavda çok üşüdüm kötü geçti
<3mezun<3
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hayırlısı olsun güzelim, bir dahakine havalar iyi olur, bizim sınavdan 1 hafta sonra, İnşallah bu yıl mezuniyetini görürüz...tebessümm yazdı:yok canım berbat geçtiKöylü Kızı yazdı:Hımmm... Gözlüklere baklırsa istediğin gibi bir sınav olmuş, nasıldı bakalım? prensesi de öp benim için olur mu?tebessümm yazdı:SINAVNOT tc ni yaz 8383 e göder 1 tl karşılığında öğrenin ben az önce öğrendim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
29 kredi almışım![]()
mat 4 ten kalmışım
mat 3 ü 45 ile geçmişim keşke kalsaydım off![]()
![]()
![]()
şu felsefe ne garip hiç bir şey anlamadığım halde felsefe 1 ve 2 yi 95 ile geçtim![]()
en çok üzüldüğüm tarih ve inkılaptan düşük almam bu iki derside çok seviyr ve anlıyordum
sanmıyorum canımKöylü Kızı yazdı:Hayırlısı olsun güzelim, bir dahakine havalar iyi olur, bizim sınavdan 1 hafta sonra, İnşallah bu yıl mezuniyetini görürüz...tebessümm yazdı:yok canım berbat geçtiKöylü Kızı yazdı: Hımmm... Gözlüklere baklırsa istediğin gibi bir sınav olmuş, nasıldı bakalım? prensesi de öp benim için olur mu?![]()
![]()
![]()
29 kredi almışım![]()
mat 4 ten kalmışım
mat 3 ü 45 ile geçmişim keşke kalsaydım off![]()
![]()
![]()
şu felsefe ne garip hiç bir şey anlamadığım halde felsefe 1 ve 2 yi 95 ile geçtim![]()

<3mezun<3
<3mezun<3

-
- Acemi
yardımmm
arkadaşlar ders seçim islemi ne zaman?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: yardımmm
Kaydınızı yenilediyseniz, ders seçiminizi yapabilirsiniz...maviyiseviyorum yazdı:arkadaşlar ders seçim islemi ne zaman?