DİPLOMA PUANI HESAPLAMA HAKKINDA
DİPLOMA PUANI HESAPLAMA HAKKINDA
Arkadaşlar 12.sınıfta aöle geçtim bu dönem sınavları not ortalaması ve 8.dönem not ortalaması nasıl hesaplanacak acaba
yani iki dönemin puanları ayrı ayrı hesaplanıp 2 ye mi bölüncek yoksa sadece 8.dönem mi geçerli olacak
yani iki dönemin puanları ayrı ayrı hesaplanıp 2 ye mi bölüncek yoksa sadece 8.dönem mi geçerli olacak
Re: DİPLOMA PUANI HESAPLAMA HAKKINDA
güncelllll 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Diploma puanı nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum ama ÖSYM'de kaydınız varsa girin , eğitim bilgilerine gelin ardından eğitim bilgilerini güncelle deyin sizin diploma puanınız yazacaktır mezun olun olmayın sistem güncel ve doğrudur . Ayrıca forumda araştırın biraz diploma puanı hesaplama konusu var .
ösym kaydı derken nasıl oluyor bende bakmak istiyorumDersatatürk yazdı:Diploma puanı nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum ama ÖSYM'de kaydınız varsa girin , eğitim bilgilerine gelin ardından eğitim bilgilerini güncelle deyin sizin diploma puanınız yazacaktır mezun olun olmayın sistem güncel ve doğrudur . Ayrıca forumda araştırın biraz diploma puanı hesaplama konusu var .

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

benim diploma notu yerinde _/100 böyle yazıyor
(okuyor)
(okuyor)

Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
tebessümm yazdı:ösym kaydı derken nasıl oluyor bende bakmak istiyorumDersatatürk yazdı:Diploma puanı nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum ama ÖSYM'de kaydınız varsa girin , eğitim bilgilerine gelin ardından eğitim bilgilerini güncelle deyin sizin diploma puanınız yazacaktır mezun olun olmayın sistem güncel ve doğrudur . Ayrıca forumda araştırın biraz diploma puanı hesaplama konusu var .![]()

Dersatatürk yazdı:tebessümm yazdı:ösym kaydı derken nasıl oluyor bende bakmak istiyorumDersatatürk yazdı:Diploma puanı nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum ama ÖSYM'de kaydınız varsa girin , eğitim bilgilerine gelin ardından eğitim bilgilerini güncelle deyin sizin diploma puanınız yazacaktır mezun olun olmayın sistem güncel ve doğrudur . Ayrıca forumda araştırın biraz diploma puanı hesaplama konusu var .![]()
- / 100
(Okuyor)
bu çıkıyor