12.sinifta gecis lutfen yardim
12.sinifta gecis lutfen yardim
Merhaba kredi konusunda sorularim var,gecersem kredim cok dusuk gelcek diye cekiniyorum cunku cok zayifim vardi mezuniyetim uzar diye korkuyorum , bilgilendirebilirmisiniz bu konuda
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: 12.sinifta gecis lutfen yardim
Detaylı sorarsan detaylı anlatırım , neyi sordupunu anlayamadım tam ...Normlifee yazdı:Merhaba kredi konusunda sorularim var,gecersem kredim cok dusuk gelcek diye cekiniyorum cunku cok zayifim vardi mezuniyetim uzar diye korkuyorum , bilgilendirebilirmisiniz bu konuda
Hocam 9.siniftan beri zayifli geciyorum kredimin dusuk gelcegini tahmin ediyorum. 2.donem icin aciga gecicem son sinifim mezun olamamaktam korkuyorum.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Alttan derslerin varsa sen takip edecektir elbette ama birde şöyle bir şey var örgünde ne okuyorsun artık açık lise sistemi değişti eskisi gibi değil 10 . sınıfta fizik kimya matematik görmediyseniz bu dersler'de karşınıza zorunlu olarak çıkacak ... İyi araştırın derim bana kalırsa riske atmayın okulunuzu örgün'den bitirin ...Normlifee yazdı:Hocam 9.siniftan beri zayifli geciyorum kredimin dusuk gelcegini tahmin ediyorum. 2.donem icin aciga gecicem son sinifim mezun olamamaktam korkuyorum.
Gecmekte kararliyim alttan dersim yok ortlamayla gectim. Ama zayifim cok kredimin dusuk gelmesi olasi. Sayisal okuyorum.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Ders notlarının düşük olması krediyi etkilemiyor ...Normlifee yazdı:Gecmekte kararliyim alttan dersim yok ortlamayla gectim. Ama zayifim cok kredimin dusuk gelmesi olasi. Sayisal okuyorum.

Kredi hesabi basariligi oldugun derslerin haftalik ders saati degil mi ?