Örgünden AOL'e geçerken örgünde kaldığınız dersler karşınıza çıkacak mı sorusuna kendimden örnek vererek cevap veriyorum

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Savas53
Çırak

Örgünden AOL'e geçerken örgünde kaldığınız dersler karşınıza çıkacak mı sorusuna kendimden örnek vererek cevap veriyorum

Mesaj gönderen Savas53 » 29 Oca 2016, 02:07

Genellikle merak edilen bir konudur. Bende 10. sınıfı bitirip 11. sınıfa başlamak yerine AOL'e geçtiğim zaman bunu hep kafama takmıştım. İşte bu sorunun kanıtlı olarak cevabını veriyorum;

9. sınıf 1. dönem kaldığım dersler: Coğrafya, Kimya, Seçmeli sanat tarihi
9. sınıf 2. dönem kaldığım dersler: Coğrafya, Fizik
10. sınıf 1. dönem kaldığım dersler: Matematik ve çeşitli bölüm dersleri
10. sınıf 1. dönem kaldığım dersler: Yok

Ve AOL'e geçtiğimde ise kaldığım derslerin hepsinden otomatik olarak MUAF oldum:
Resim

Ama mesela 10. sınıfta Matematikten sadece 1. dönem kalmıştım. 2. dönemdeki matematiktende muaf etmişler beni. Onun sebebini bilmiyorum.
Ve Toplam 102 kredi ile AOL'e geçiş yapmıştım.

Normlifee

Re: Örgünden AOL'e geçerken örgünde kaldığınız dersler karşınıza çıkacak mı sorusuna kendimden örnek vererek cevap veriy

Mesaj gönderen Normlifee » 29 Oca 2016, 02:44

Kac zayifin vardi dostum. Hangi derslerden kredi gelmedi orgundeki

Savas53
Çırak

Re: Örgünden AOL'e geçerken örgünde kaldığınız dersler karşınıza çıkacak mı sorusuna kendimden örnek vererek cevap veriy

Mesaj gönderen Savas53 » 03 Şub 2016, 05:26

Normlifee yazdı:Kac zayifin vardi dostum. Hangi derslerden kredi gelmedi orgundeki
Savas53 yazdı: 9. sınıf 1. dönem kaldığım dersler: Coğrafya, Kimya, Seçmeli sanat tarihi
9. sınıf 2. dönem kaldığım dersler: Coğrafya, Fizik
10. sınıf 1. dönem kaldığım dersler: Matematik ve çeşitli bölüm dersleri
10. sınıf 1. dönem kaldığım dersler: Yok
Hepsini ayrıntılı bir şekilde yazdım. Bunlardan kredi gelmedi

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön