yardım
yardım
beyler bayanlar öncelikle ortak seçmeli yazan yerde 79 yaziyo alan kıredisi olan yerdede 12 yaziyo toplam kredim iste 91 girdigim sınavlardan toplam 23 kıredi toplamısım benim önceden baktıgımda toplam kıredim 68 idi ben 10.sınıf 1dönemdeyim bu arada kalfalık belgem var muaf oldugum derslerden 12 kıredi almısım ben şöyle düşündüm benim 68 kıredim var ise 23 eklenirse 91 oluyor peki 79 ne oluyor neden 79 yaziyo orda 12 nerden geldi hiç bilmiyorum bu konuya açıklama getirirseniz sevinirim. 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: yardım
Üzümünü ye, bağını sorma! Şaka yapıyorum tabi, Sen sanırım mesleki açık lisede okuyorsun, o 12 alan kredin, yani okuduğun alanın derslerinden aldığın krediler, onları sanıyorumki 116 ya tamamlaman gerekiyordu mu acaba? Ben maol bilmemkiii...onurcan35 yazdı:beyler bayanlar öncelikle ortak seçmeli yazan yerde 79 yaziyo alan kıredisi olan yerdede 12 yaziyo toplam kredim iste 91 girdigim sınavlardan toplam 23 kıredi toplamısım benim önceden baktıgımda toplam kıredim 68 idi ben 10.sınıf 1dönemdeyim bu arada kalfalık belgem var muaf oldugum derslerden 12 kıredi almısım ben şöyle düşündüm benim 68 kıredim var ise 23 eklenirse 91 oluyor peki 79 ne oluyor neden 79 yaziyo orda 12 nerden geldi hiç bilmiyorum bu konuya açıklama getirirseniz sevinirim.

Re: yardım
Muaf olduğun dersten kredi falan alamazsın öyle bir dünya yok