ders seçimi hakkında
Re: ders seçimi hakkında
bak youtubeden özkan çelenin ingilizce videolarını izle ben onları açıp izliyorumTigin Han yazdı:Hadi onlar tamam İngilizce ne olacak? Çok zora soktu
6 tanesini böyle 3 ve 4 ile geçtim

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

Link atar mısın? Kitaptaki konulara ait bulamadım
Dönem uzun olsa bütün dersler çalışılıp geçilir. Fizik Mat hep nette ders veren videolar var. Ama bu dönem çok kısa Mat ve Fizik seçmeyecektim 3. Döneme ayırmıştım. Şimdi zorunl almalıyım. 1.5 ayda nasıl tamamlayım hepsini konular da kolay değil ki. :/ pff
Aha benim derdimden anlayan biri kardeşim ingilizce 1 - Matematik 1 öğrendiğim.kadar Kimya, Fizik, Coğrafya 1 2 kolay bunlar grldi 20 kredi tamamlarsam aynı 17 yılında filen mezunum yenisen ben gibi erken plan yapma sözel seçecektim Şimdi ne güzel hepsini ilk sinavdan sonra calisip ezberlemistim
Ben daha başlamamıştım çalışmaya ama başlayacaktım çıkmış sorular va hepsi var elimde. Çok saçma bir sistem oldu bu. 1.5 ayda ne yapmamızı bekliyorlar ki? Teyzem çok çalışmıyor mat fizik biyo vs 2-3-4 ü duruyor hep sözelleri geçti genelde şimdi full sayısal seçmesi gerekecek kaç yılda biter bi düşünün. Ve bir de otomatik yapınca da 1 kredisi boşa gidiyor. Benim 5. Dönemim ama bu sene mezun olmaya çalışıyorum ek sınavlarla şimdi bu kısa sürede çok zor olacak benim için çalışmak. Seçmeli de seçemiyoruz ki onlar bi kenardan kredi toplasın. Sevinmiştik ilk defa kayıttan önce çalışacağız diye..çalışma süresini de kısalttılar :/Tigin Han yazdı:Aha benim derdimden anlayan biri kardeşim ingilizce 1 - Matematik 1 öğrendiğim.kadar Kimya, Fizik, Coğrafya 1 2 kolay bunlar grldi 20 kredi tamamlarsam aynı 17 yılında filen mezunum yenisen ben gibi erken plan yapma sözel seçecektim Şimdi ne güzel hepsini ilk sinavdan sonra calisip ezberlemistim
En son missguard tarafından 30 Oca 2016, 02:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sözellerim çok iyi 1 haftada çalışsam sımava hazirdim fakat meb yaptı yapacagini ben en son 2017 yilona atacaktim sayisallari 18 yas altiyim 3 giremiyorumda 2)17 yilimda 102 kredi ve dersane olacakti sayisal ingilizcelrro verip ygs gececkt sağ olaun meb. Geçirdiler, geçmiş olsun
Evet baya kotu oldu herkes icin.
Zorlari ne anlamis değilim zaten aayisallari vereceğiz birakmiyorlar sozellerkmizo bitirelim şikayet edebiliypr muyuz?