Yabancı dil dersi hk.

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Menthol
Çırak

Yabancı dil dersi hk.

Mesaj gönderen Menthol » 31 Oca 2016, 00:01

Merhabalar,

Yabancı dil-1 dersi alabileceğim derslerde gözükmüyor anlamadım ben bu olayı. Yabancı dil-2 var fakat 1 yok. Açıklayabilicek birileri vardır umarım.

Teşekkürler :)

Tigin Han
Asistan

Re: Yabancı dil dersi hk.

Mesaj gönderen Tigin Han » 31 Oca 2016, 00:24

Kardeş şimdi bu ölü kemik Millî Eğitim bakanı saçmalıklarla dirildi Facebook' ta yorum okuyorum kimine 44-50 kredi ders seçiyor vs o yüzden artık ne olduysa baş egeceksin.
Not: İngilizceye nasil calismayi düşünüyorsun

Menthol
Çırak

Mesaj gönderen Menthol » 31 Oca 2016, 00:47

Hocam ben mevzuyu anladım gibi. Az önce okuldan kayıdımı alırken verilen transkript belgesine falan baktım benim başarılı olduğu dersler arasında yabancı dil var. Sanırsam başarılı olduğum için onun kredisini aldım yani geçtiğim için gözükmüyo yabancı dil1. Yabancı dil2 yi seçtim haydi bakalım. Nasıl çalışıcaksın demişsin cevap vereyim ona da. Ben çok yabancı dizi izlerim biraz güveniyorum ingilizceme açıkçası :D Ayrıca yabanci dil dersleri zorunlu olduğu için yapamasak bile seçmek zorundayız biliyosundur zaten muaf olma durumunu :)

Tigin Han
Asistan

Mesaj gönderen Tigin Han » 31 Oca 2016, 00:52

Başarını takdir ediyorum.
Fakat biliyorsun bizi zira soktu, mafetti meb bende taktik alıyorum İngilizce1 nasıl çalışırın diye

Menthol
Çırak

Mesaj gönderen Menthol » 31 Oca 2016, 01:04

Tigin Han yazdı:Başarını takdir ediyorum.
Fakat biliyorsun bizi zira soktu, mafetti meb bende taktik alıyorum İngilizce1 nasıl çalışırın diye
Yabancı dil derslerini kitaptan çalışabileceğimizi düşünmüyorum. Altyazılı yabancı film yada dizi izleyip birazda olsa bir şeyler kapmaya çalışmalısın bence. Hem keyif alırsın izlediğin şeyden hemde ingilizceye kulağın alışır bir süre sonra sende cümle kurmaya çalışırsın çabalarsın yani. Hiç bir şey yapmamaktan daha iyi bence. Eğer zamanın bolsa yabancı dil kurslarına katıl. İstanbulda oturuyosan ismek kurslarına katıl sanırım ücretsizdi sitesine girip araştırabilirsin. Bu devirde yabancı dil çok önemli lise diploman olmasa bile seni belli bir yere getirebiliyor.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 01 Şub 2016, 09:14

Yabancı Dili kitaplardan başka bir yerden çalışmamanı tavsiye ederim, çünkü kitaptan soruluyor, kitaba ve çıkmış sorulara çalış...

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 02 Şub 2016, 04:59

İng 1 in konuları zor değil aslında samanlara çalışıp kitabı baştan sona bitirin. Her konudaki cümle örneklerini not alın sonra da çıkmış soru çözün uzun da sürmeyecektir. Başarılı olacağınıza inanıyorum. :)
İng 2 biraz daha zordu :P

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön