İngilizce anlamıyorum?
İngilizce anlamıyorum?
İngilizce 6 - 7 - 8 derslerini ortak ders diye mecbur seçtim ama bu derslerden hiç anlamıyorum zaten İngilizce 5'ide muaf olarak vermiştim İngilizce nasıl çalışılmalı nerelere bakılmalı lütfen yardım edin ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: İngilizce anlamıyorum?
Hello İsmail, How are you?ismail188 yazdı:İngilizce 6 - 7 - 8 derslerini ortak ders diye mecbur seçtim ama bu derslerden hiç anlamıyorum zaten İngilizce 5'ide muaf olarak vermiştim İngilizce nasıl çalışılmalı nerelere bakılmalı lütfen yardım edin ?
Şaka bir yana ingilizce aslında kolaydır, nasıl mı?
Sadece kitaba çalışın, kitabı baştan sona hatmedin ve en önemlisi çıkmış sorulardan da pekiştirin...
Kitapta etkinlikler olur hani boşluk doldurma onları iyice bi ezberleyin çünkü aynısı çıkıyor...

Re: İngilizce anlamıyorum?
Abla hiç anlamıyorum yaKöylü Kızı yazdı:Hello İsmail, How are you?ismail188 yazdı:İngilizce 6 - 7 - 8 derslerini ortak ders diye mecbur seçtim ama bu derslerden hiç anlamıyorum zaten İngilizce 5'ide muaf olarak vermiştim İngilizce nasıl çalışılmalı nerelere bakılmalı lütfen yardım edin ?
Şaka bir yana ingilizce aslında kolaydır, nasıl mı?
Sadece kitaba çalışın, kitabı baştan sona hatmedin ve en önemlisi çıkmış sorulardan da pekiştirin...
Kitapta etkinlikler olur hani boşluk doldurma onları iyice bi ezberleyin çünkü aynısı çıkıyor...