kayıt yenileme nasıl yapılıyor

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
r@m@z@n
Yardımcı Uzman
İletişim:

kayıt yenileme nasıl yapılıyor

Mesaj gönderen r@m@z@n » 02 Şub 2016, 08:57

ben bankaya parayı yatırdım ama halk eğitime hatırmadım ders seçme ekranı gelmiş simdi ben halk eğitime para vermezsem nolur

tebessümm
Doçent

Re: kayıt yenileme nasıl yapılıyor

Mesaj gönderen tebessümm » 02 Şub 2016, 12:42

r@m@z@n yazdı:ben bankaya parayı yatırdım ama halk eğitime hatırmadım ders seçme ekranı gelmiş simdi ben halk eğitime para vermezsem nolur
kitap almaya gidince verirsin artık kayıtlar otomatik yenileniyor bankaya ara yatırmak yeterli oluyor.
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 02 Şub 2016, 12:42

tebessümm yazdı:
r@m@z@n yazdı:ben bankaya parayı yatırdım ama halk eğitime hatırmadım ders seçme ekranı gelmiş simdi ben halk eğitime para vermezsem nolur
kitap almaya gidince verirsin artık kayıtlar otomatik yenileniyor bankaya para yatırmak yeterli oluyor.
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

yunus_soykan

Mesaj gönderen yunus_soykan » 02 Şub 2016, 15:18

Selamun Aleyküm Kardeşim Bi Sorum Olucaktı Sana Şimdi Ben Lise 1. Sınıfa Gidiyordum Okulun İlk Haftası Tasdiknamemi alıp açıkliseye Yazıldım 1.Dönem Sınavlarına Girdim. Şimdi Ben Tekrar Liseye Gitmek İstiyorum...? Nasıl Olucak 2.Dönem Başka Bir Liseye Gitmek İstiyorum Açıkliseden ayrılıp örgün eğitime geçmek istiyorum 2.dönem için..?

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön