Kredi HAkkında
Kredi HAkkında
Ben aölünn sitesine giriş yapıyorum kredi bilgileri sekmesinde Kalan Zorunlu Ders Sayısı : 19 yazıyo ben herhangi 19 dersden gecınce mı mezun olucam yanı neye gore mezun olucagımı nerden ogrene bılırım
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Kredi HAkkında
O 19 zorunlu derslerin hepsini verdiğinizde, toplam kredileriniz en az 192ye ulaştığında ve döneminiz en az 8 olduğunda mezun oluyorsunuz...soru777 yazdı:Ben aölünn sitesine giriş yapıyorum kredi bilgileri sekmesinde Kalan Zorunlu Ders Sayısı : 19 yazıyo ben herhangi 19 dersden gecınce mı mezun olucam yanı neye gore mezun olucagımı nerden ogrene bılırım
Yani o 19 dersi vermeniz gerekiyor...
o19 ders rasgele 19 dersmi yoksa belirlimi ve kacı gecınce basarılı sayılıyoruz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bu deönem hepsini seçebilirseniz seçin, bu dönem vermeye çalışın, ama her dersin dönemi oluyor belkide bazıları ders seçme işleminde yoktur, ondan dolayı seçemeyebilirsinizde...soru777 yazdı:o19 ders rasgele 19 dersmi yoksa belirlimi ve kacı gecınce basarılı sayılıyoruz
Hepsini geçerseniz başarılı sayılırsınız.
Bide veremiyorsanız, her bir dersi 3 defa sınavına girip başarısız olunca muaf olunur, Dil ve anlatım hariç tabi...
ben 3 dönemde bitirebilirmiyim dersler sizce evetse rahatmı baya zor mu
Zorunlu ders dediği alacağınkz ortsk dersler. 19 ortak dersi 3 dönemde rahatlıkla verirsiniz. Hangi dersleriniz var şu an bilmiyorum da çalışın yaparsınız.
Muaf olmaya çalışmazsanız 3 dönemde rahat biter. Seçmeli ders de alıp kredi toplarsınız
Muaf olmaya çalışmazsanız 3 dönemde rahat biter. Seçmeli ders de alıp kredi toplarsınız
teşekkür ederim yardımcı oldugunuz ıcın
kızlar bende zorunlu ders yazmıyo nasıl yanı benım zorunlu dersım yok mu
ortak yazmıyor mu ortak dersler zorunlu ders demeksahra77 yazdı:kızlar bende zorunlu ders yazmıyo nasıl yanı benım zorunlu dersım yok mu
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

birde şöyle bir bilgi vereyim; Ben normal liseden AOL'e geçtiğimde bende düşündüm bütün ortak/zorunlu dersleri alıp bir sınavda bitirmeyi. Fakat sadece bulunduğunuz dönem ve öncekindeki dersleri alabiliyorsunuz. Mesela 5. dönemde iseniz Dil Anlatım - 7 adlı dersi alamazsınız