Kredimi hesaplıyamıyorum

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Di Stefano

Kredimi hesaplıyamıyorum

Mesaj gönderen Di Stefano » 06 Şub 2016, 22:46

Merhaba , sağlık meslek lisesi 4.sınıfım bölümüm hemşirelik , aklım başıma bugün geldi tüm gün araştırma yaptım ama şu krediyi bir türlü hesaplayamadım 94 çıkıyor kendi hesabıma göre... Nasıl hesaplıyacağım lütfen yardım edin. Bir de bu dönemi kaçırdım aklım şimdi başıma geldiği için kayıtların son tarihi dünmüş malesef bir daha ne zaman başvurabilirim? 27 nisanda mı? lütfen özellikle şu kredi hesaplama konusunda yardım edin yoksa asıl amacım olan ygsye seneye de giremeyeceğim herhalde

handeblond
Çırak

Re: Kredimi hesaplıyamıyorum

Mesaj gönderen handeblond » 07 Şub 2016, 00:03

aöl sitesinden öğrenci girişi yaparak kaç kredınızın kaldığını görebilirsiniz. ygs sınavına seneye girebilirsiniz kayıt tarıhı geçti çünkü

la tahzen
Doktor

Mesaj gönderen la tahzen » 07 Şub 2016, 00:04

Di Stefano yazdı:Merhaba , sağlık meslek lisesi 4.sınıfım bölümüm hemşirelik , aklım başıma bugün geldi tüm gün araştırma yaptım ama şu krediyi bir türlü hesaplayamadım 94 çıkıyor kendi hesabıma göre... Nasıl hesaplıyacağım lütfen yardım edin. Bir de bu dönemi kaçırdım aklım şimdi başıma geldiği için kayıtların son tarihi dünmüş malesef bir daha ne zaman başvurabilirim? 27 nisanda mı? lütfen özellikle şu kredi hesaplama konusunda yardım edin yoksa asıl amacım olan ygsye seneye de giremeyeceğim herhalde

Örgün olarakmı okudunuz 4. Sınıfa kadar?Sitenizde yazar krediniz.

Di Stefano

Mesaj gönderen Di Stefano » 07 Şub 2016, 00:46

la tahzen yazdı:
Di Stefano yazdı:Merhaba , sağlık meslek lisesi 4.sınıfım bölümüm hemşirelik , aklım başıma bugün geldi tüm gün araştırma yaptım ama şu krediyi bir türlü hesaplayamadım 94 çıkıyor kendi hesabıma göre... Nasıl hesaplıyacağım lütfen yardım edin. Bir de bu dönemi kaçırdım aklım şimdi başıma geldiği için kayıtların son tarihi dünmüş malesef bir daha ne zaman başvurabilirim? 27 nisanda mı? lütfen özellikle şu kredi hesaplama konusunda yardım edin yoksa asıl amacım olan ygsye seneye de giremeyeceğim herhalde

Örgün olarakmı okudunuz 4. Sınıfa kadar?Sitenizde yazar krediniz.
Evet ona örgün deniliyor sanırım yani normal bildiğimiz gibi okudum şimdi geçmek istiyorum

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön