İngilizce yardım eder misiniz ?
İngilizce yardım eder misiniz ?
Merhaba arkadaşlar ben İngilizce hiç anlamıyorum ya kitaba bakıyorum okuyorum ama anlamıyorum. İnternet'te filan ''Özkan Çelen Hoca'' var bilirsiniz belki ona baksam olur mu ? Tamam bakayım ama ben İngilizce 6 - 7 - 8 ders kitaplarını seçtim. Yani buna göre Videoları filan var mı ? Ya da nereden bulabilirim ? Ne yapabilirim ? Allah razı olsun herkesten. İyi geceler...
Re: İngilizce yardım eder misiniz ?
Bende bunu çok arastirdim kitap cevaplarını veriyor. Kitapta Başbuğumuzun resiminin arka sayfasında kelimeler var onlar konular.
''Kitapta Başbuğumuzun resiminin arka sayfasında kelimeler var onlar konular.'' burayı anlamadım ne demek istiyorsunuz ?Tigin Han yazdı:Bende bunu çok arastirdim kitap cevaplarını veriyor. Kitapta Başbuğumuzun resiminin arka sayfasında kelimeler var onlar konular.
Mustaf Kemalin resmi var hemen arkasinda a/an present vz gibi konular var onlari YouTube yr yaz ders videolari var
Çok saol Youtubede baktım ama bulamadım zaten anlamıyorum hiç mecbur muaf olmayı bekliyeceğim .Tigin Han yazdı:Mustaf Kemalin resmi var hemen arkasinda a/an present vz gibi konular var onlari YouTube yr yaz ders videolari var
Hangi kitap birde ben bakayim
Öncelikle her şey için çok sağ ol. İngilizce 6 - 7 - 8 ders kitaplarıTigin Han yazdı:Hangi kitap birde ben bakayim
Konu onu internette araştırırsanız güzel kaynaklar bulursunuz. Ben bir bakayım o derslerin ünitelerine. 

Çok teşekkür Ederimmissguard yazdı:Konu onu internette araştırırsanız güzel kaynaklar bulursunuz. Ben bir bakayım o derslerin ünitelerine.
https://www.youtube.com/watch?v=RVfWnSL ... utExcCmrOX
bu linkteki videolardan çalışabilirsin derse başlamadan önce ilk 12 videoyu mutlaka izle
daha sonra konularını burada bul ve izle çok işe yarıyor
bu linkteki videolardan çalışabilirsin derse başlamadan önce ilk 12 videoyu mutlaka izle
daha sonra konularını burada bul ve izle çok işe yarıyor

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3