AÖL SİGORTA HAKKINDA SORU
AÖL SİGORTA HAKKINDA SORU
94 doğumluyum ve AÖL 13. Dönem öğrencisiyim kısmetse önümüzdeki sınavlarda mezun oluyorum. Bacağımdan çok ciddi bi' sakatlık geçirdim ve sigortam olmadığı için ödemeler çok ama çok pahalı oluyor, fizik tedaviye başlamam gerekiyor acaba AÖL öğrencisi olduğum için sigorta faydalanması gibi bi' şansım var mı? Bilgisi olan olumlu yada olumsuz bilgilendirirse çok sevinirim.
Re: AÖL SİGORTA HAKKINDA SORU
Benim bildiğime göre öğrenci belgesi alıp SGK'ya gidince sigorta veriyorlar. Bana verdiler en azından. 18 yaşına gelince sigortamı kesitler öğrenci belgesini götürünce tekrar sigortalı yaptılar.seydizm yazdı:94 doğumluyum ve AÖL 13. Dönem öğrencisiyim kısmetse önümüzdeki sınavlarda mezun oluyorum. Bacağımdan çok ciddi bi' sakatlık geçirdim ve sigortam olmadığı için ödemeler çok ama çok pahalı oluyor, fizik tedaviye başlamam gerekiyor acaba AÖL öğrencisi olduğum için sigorta faydalanması gibi bi' şansım var mı? Bilgisi olan olumlu yada olumsuz bilgilendirirse çok sevinirim.
20 yaşından sonra lise okuyorken öğrenci belgesi ile yararlanamazsın eğer üniversite okuyor olsaydın yararlanabiliyordun. Geçmiş olsun
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evcin14 yazdı:20 yaşından sonra lise okuyorken öğrenci belgesi ile yararlanamazsın eğer üniversite okuyor olsaydın yararlanabiliyordun. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun, İnşallah çaresini bulursunuz.