AÇIK LİSE OTURUM NO
AÇIK LİSE OTURUM NO
Merhaba arkadaşlar, ders seçerken oturum no'yu kendiniz ayarlıyabiliyormuşunuz. Aöl 5. ve muhtemelen son kez sınava gireceğim. Yani bu bilgiyi geç öğrenmem canımı sıktı açıkçası, benim hiçbir işime yaramadı. Benim gibi bu bilgiyi bilmeyen insanlara yardımcı olmak için bu başlığı açma gereği duydum, herkese başarılar. Ayrıca AÖL yönetimi bu kadar önemli bir bilgiyi öğrencileriyle neden paylaşmıyor? Kar'da kışta 1 ders için sınava giden insanlara yazık!
Re: AÇIK LİSE OTURUM NO
Oturum no sunu ayarlayabilitor muyuz? Ne demek o?
Her dersin kendi oturum numarisi yok mu?
Her dersin kendi oturum numarisi yok mu?
- ertan.deniz
ilk kez duyuyorum nerden yapılıyor
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Oturum numarasını ayarlayabiliyoruz diye bir şey yok . Oturum numaraları zaten ayarlıdır o dersi seçmeyip başka bir oturumda ki dersi seçerseniz ve buna ayarlamak derseniz o ayrı konu ilk girdiğim sınavda çözmüştüm ben bunu . 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Her dersin oturumu bellidir, değiştirilemez. 

Mrb ilk defa sinava girecegim oturum ne anlama geliyor aciklarmisiniz .girecegim dersler 3 oturum da icinde nasil olacakKöylü Kızı yazdı:Her dersin oturumu bellidir, değiştirilemez.
galiba şunu demek istiyorsun;ders seçerken dersleri 3 oturuma göre ayarlamayı yoksa yanlış mı anladımFrkngdk yazdı:Merhaba arkadaşlar, ders seçerken oturum no'yu kendiniz ayarlıyabiliyormuşunuz. Aöl 5. ve muhtemelen son kez sınava gireceğim. Yani bu bilgiyi geç öğrenmem canımı sıktı açıkçası, benim hiçbir işime yaramadı. Benim gibi bu bilgiyi bilmeyen insanlara yardımcı olmak için bu başlığı açma gereği duydum, herkese başarılar. Ayrıca AÖL yönetimi bu kadar önemli bir bilgiyi öğrencileriyle neden paylaşmıyor? Kar'da kışta 1 ders için sınava giden insanlara yazık!

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

- ertan.deniz
merhaba; toplam 3 oturum yapılıyor. 1. oturum c.tesi günü sabah 9 da 2. oturum c.tesi 14:00 3. oturum pazar günü sabah 9 dasensonayt yazdı:Mrb ilk defa sinava girecegim oturum ne anlama geliyor aciklarmisiniz .girecegim dersler 3 oturum da icinde nasil olacakKöylü Kızı yazdı:Her dersin oturumu bellidir, değiştirilemez.
örnek toplam 12 dersin varsa 3 otouruma bölüp sınava giriyorsun yani bütün derslere aynı gün ve saat de girmiyorsun