Kimlik ve Ygs

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ismail188
Acemi

Kimlik ve Ygs

Mesaj gönderen ismail188 » 12 Mar 2016, 22:53

Merhabalar arkadaşlar bir sorum daha vardı benim kimliğimde 7. 8. Sınıf resmim var ve kimliğimi son değiştirme tarihim 2011 şubatın 2'si yarın bir sorun çıkar mı ? Ek olarak bir sorum daha vardı Sınav giriş belgesini çıkardım fakat bizim yazıcı siyah çıkartıyor yani renkli çıkarmıyor sorun olur mu ? Bir sorum daha var yarın Sınav giriş belgesi ve kimliğimi yanımda götürcem telefonumu evde bırakacağım başka ne yapmalıyım(Kalem,silgi filan) ? Kaç soru yani kaç net yaparsam barajı geçmiş olurum ? 4 yıllık okullar için en az kaç puan gerekli ? Çok soru sordum biliyorum fakat cahilliğime verin bu sene ilk defa giriyorum biraz heyecanım var herkes gibi taktik verir misiniz ? Sınav gerçekten zor mu ? Çok teşekkür ederim...

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Kimlik ve Ygs

Mesaj gönderen foundreform » 13 Mar 2016, 00:07

Sınav kolay,sözellerden yaparak barajı geçebilirsin.
Sınav giriş belgesi renkli ya da siyah beyaz hiç fark etmez.
Kimlik ve sınav giriş belgesi yeterli.Kalem,silgi götürme içeri almazlar,onlar kalem silgi verecek.Su da götürebilirsin,kağıdını söktüğün zaman sıkıntı çıkmaz.
Kimlikdeki fotoğraf 5 yıla kadar sıkıntı çıkarmaz.Senin fotoğrafın üzerinden de 5 yıl geçmiş fakat sınav giriş belgesindeki fotoğrafla,kimlikteki fotoğraf arasında çok fark yoksa sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
Başarılar diliyorum,her şey senin için iyi olur inşallah.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

ismail188
Acemi

Mesaj gönderen ismail188 » 13 Mar 2016, 00:18

foundreform yazdı:Sınav kolay,sözellerden yaparak barajı geçebilirsin.
Kimlik ve sınav giriş belgesi yeterli.Kalem,silgi götürme içeri almazlar,onlar kalem silgi verecek.Su da götürebilirsin,kağıdını söktüğün zaman sıkıntı çıkmaz.
Kimlikdeki fotoğraf 5 yıla kadar sıkıntı çıkarmaz.Senin fotoğrafın üzerinden de 5 yıl geçmiş fakat sınav giriş belgesindeki fotoğrafla,kimlikteki fotoğraf arasında çok fark yoksa sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
Allah razı olsun senden ya bu foruma üye olduğumdan beri sıkılmadan uzun uzun cevap yazıyorsun umarım emeğinin karşılığını kat kat alırsın tekrar Allah razı olsun...

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 13 Mar 2016, 00:49

ismail188 yazdı:
foundreform yazdı:Sınav kolay,sözellerden yaparak barajı geçebilirsin.
Allah razı olsun senden ya bu foruma üye olduğumdan beri sıkılmadan uzun uzun cevap yazıyorsun umarım emeğinin karşılığını kat kat alırsın tekrar Allah razı olsun...
Bildiğim kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.Hepimiz Açık Öğretim Lisesi öğrencileri olduğumuz için kaderimiz aynı sayılır.Bireysel olduğumuz için,kendi emeklerimizle başarmalıyız ve bu konuda da yalnız hissetmememiz için,birbirimize destek olmalıyız.
Amin,Allah cümlemizden razı olsun.Hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön