Bencede din felsefe berbattıtebessümm yazdı:orta zaten hiç çalıuşamadımo din kültürü neydi öyle
![]()
neden kitapçıkları vermediler

Bencede din felsefe berbattıtebessümm yazdı:orta zaten hiç çalıuşamadımo din kültürü neydi öyle
![]()
neden kitapçıkları vermediler
Sorula ve cevaplar yayınlandıtebessümm yazdı:sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
kitapçığı verdiler mila tahzen yazdı:Arkadaşlar soru ve cevaplar acıklandı.Bende baktım 27 net 10 y türkçe 24 net 8 y sosyal 1 mat 1 fen bu netler bana ham 278 puan verdi çokmu kötü sizce
tebessümm yazdı:kitapçığı verdiler mila tahzen yazdı:Arkadaşlar soru ve cevaplar acıklandı.Bende baktım 27 net 10 y türkçe 24 net 8 y sosyal 1 mat 1 fen bu netler bana ham 278 puan verdi çokmu kötü sizce
link atar mısınız bulamadımla tahzen yazdı:tebessümm yazdı:kitapçığı verdiler mila tahzen yazdı:Arkadaşlar soru ve cevaplar acıklandı.Bende baktım 27 net 10 y türkçe 24 net 8 y sosyal 1 mat 1 fen bu netler bana ham 278 puan verdi çokmu kötü sizce
Hayır nette pdf olarak indirdim
Link yok wp den indirdim senin aklında kalan sorular varsa cevabını soyleyebilirim istersentebessümm yazdı:yani![]()
![]()
![]()
![]()
Günümüz Türkiyesin'de ve dünyasında Üniversite evliliğe engel olan bir şey değil ki , evinde çocuğuna bakan bir kadın bile okul okuyabiliyor. Açık Öğretim Fakülteleri bu olanağı sağlıyor. Okul okumak şuan için kimseye ve hiç bir şeye engel değildir . Ben 22 yaşımdayım ne yazık ki lise'de bir çok engel çıktı önüme Açık Öğretim Lisesine geçtim 20 yaşımda mezun oldum bir yandan çalıştım bir yandan okudum , şuan'da Açık Öğretim Fakültesin'de okuyorum önümüzdeki yılda mezun olacağım. Hem okul hem iş hemde evliliği hayatıma sığdırabildim.Üyecik yazdı:Üni okumadan da insan ufkunu geliştirebilir ve meslek sahibi olabilir, üzülmeye gerek yok demeye çalışmıştım. Bence üni okumayanların şöyle bir avantajı var. Daha erken iş ve evlilik hayatına giriyorlar. Bu da güzel bir şey tabii. Mesela bir abla var tanıdığım. Üni okudu, kariyer yaptı ama keşke üni okumayıp evlenseydim diyor. Kariyer, unvan insanı mutlu eden şeyler değil.Dersatatürk yazdı:Sınava giren herkese geçmiş olsun , umarım YGS 'de kötü geçenlerin LYS de daha iyi geçer sınavları... Hepinize tekrar tekrar başarılar.
Üniversite mezunu bir birey oluyorsun , okuduğun bölüm ile ilgili mesleğin oluyor ve meslek sahibi bir birey olarak kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun. Hepsini geçtim ufkun açılıyor tarihini , sanatını , kültürünü ve hayatın her alanına dahil olmak üzere bir çok bilgi sahibi oluyorsun. Okuman tavsiyesi ile iyi günler.Üyecik yazdı:Sallayın üni okuyunca ne oluyor?
Aöf'yi barajı geçince tercih edebiliyorsunuz,fakat tercih ettiğiniz bölüme kesin olarak yerleşeceğiniz anlamına gelmiyor.fehmiye yazdı:Ben aofden devam edicem diye calismadim bir hafta kala calistim biraz türkçe 31 dogru 6 yanlis sosyal 25 dogru 10 yanlis fen 5 dogru 7 yanlis ygs 3 puanim 300u bulur mu sizce canimi sikanda en zorlari yapip en basitlerde sasirmam heyecan iste acaba lys katilip devam etsem mi diye dusunmeye basladim
Çıkmaz olaydı...la tahzen yazdı:Çıktı ablacım bende varKöylü Kızı yazdı:Gazetede mi?
Internetten yayınlanmiyor mu yaa...
Sağol canım bu arada inşallah. Hayirlisi olsun.
Köylü Kızı yazdı:Çıkmaz olaydı...la tahzen yazdı:Çıktı ablacım bende varKöylü Kızı yazdı:Gazetede mi?
Internetten yayınlanmiyor mu yaa...
Sağol canım bu arada inşallah. Hayirlisi olsun.![]()
Çok kötü bir sınav oldu bu benim için.
Şuan öyle moralim bozukki anlatamam...
LYSye kaldık iyi mi...
Bu arada Ankara'daki patlamadaki, ölenlere Allah rahmet etsin, aralarında YGS adayları da vardı...