Sınav giriş yerleri ACİKLANMİS
Sınav giriş yerleri ACİKLANMİS
Cok şükür sınav giriş yerlerimiz aciklanmis. Herkese başarılar. benim son 7 kredim. Dilerim hepimiz ihtiyacımız olan krediyi alır mezun oluruz. Herkese kolay gelsin 

196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
Re: Sınav giriş yerleri ACİKLANMİS
Benim son 80 Kredi 

-
- Çırak
son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara? 

- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Benim Antalya/Muratpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesi çıktı
1 dönem sınava girdiğim ilkokul'un yanındaki lise şansa bak gene oraya gidiceğim ama 200 m felan daha uzak

iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsamantipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?

196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
-
- Çırak
süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsamantipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?insallah.
zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmazantipatik^^ yazdı:süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsamantipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?insallah.

196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?safiye yazdı:zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmazantipatik^^ yazdı:süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?safiye yazdı:
iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsaminsallah.
-
- Çırak
hayır bikaç derrs secmiş toplam 35 krediengintraceur yazdı:Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?safiye yazdı:zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmazantipatik^^ yazdı:
süper ya alırsın inşalllah hangi dersler kaldı ki?

- engintraceur
- Asistan
- İletişim:
Hmmi peki diyelimqi tüm dersler bittiantipatik^^ yazdı:hayır bikaç derrs secmiş toplam 35 krediengintraceur yazdı:Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?safiye yazdı:
zorunlu olduğum ders yok sadece kredi tamamlıyorum yine de 35 kredilik seçmeli derslerden aldım nolur nolmaz

-
- Çırak
bitmez kiengintraceur yazdı:Hmmi peki diyelimqi tüm dersler bittiantipatik^^ yazdı:hayır bikaç derrs secmiş toplam 35 krediengintraceur yazdı:
Oha 1 seçmli ders 35 kredi'mi veriyor ?seçmeli derslerde bitti hepsi kredi kaynağin nereden qelicek ?

safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsamantipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?insallah.
bu barşarınızı ve temponuzu neye borçlusunuz acaba bizide bilgilendirirmisiniz püf noktasını biliyorsunuz heralde.

jass yazdı:safiye yazdı:iki buçuk yılda bitirmiş olacağım 7 krediyi alırsamantipatik^^ yazdı:son 7 kredi mi ne zamandır giriyorsun sınavlara?insallah.
bu barşarınızı ve temponuzu neye borçlusunuz acaba bizide bilgilendirirmisiniz püf noktasını biliyorsunuz heralde.![]()
![]()
çalışmak çalışmak çalışmak

196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016