diploma
Re: diploma
bazen uzayabılıyor ne mutlu sana menzun olmussun bırakta bekletsınler bırazSercinyo yazdı:ocak sınavında mevzun oldum halen gelmedi meraklanıyom bi sıkıntımı çıkacak diye yawbukadar çok uzuyormu

Biliyorum kafam kopucak

- foundreform
- Doçent
Sıkıntı çıkmaz korkmayın. 
Diplomalar 2 3 ay içinde gönderiliyor.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
ylzylz22 yazdı:bazen uzayabılıyor ne mutlu sana menzun olmussun bırakta bekletsınler bırazSercinyo yazdı:ocak sınavında mevzun oldum halen gelmedi meraklanıyom bi sıkıntımı çıkacak diye yawbukadar çok uzuyormu
hem uni dusunuyorsan orjınal ıstemıyorlar
yok yaww elime geçsin bi hissediyom doya doya sevinem

bekleyek bari ygs sınavınada girdik bakalım o ne olcakfoundreform yazdı:Sıkıntı çıkmaz korkmayın.
- foundreform
- Doçent
Üniversitelerin kayıt zamanı gelene kadar siz,diplomayı alırsınız.Artık üniversite kayıtları internetten yapılıyor,mebsis den lise mezuniyet bilginiz alınıyor ve lise diplomasını götürmeye gerek kalmadan üniversiteye kayıt oluyorsunuz.Sercinyo yazdı:bekleyek bari ygs sınavınada girdik bakalım o ne olcakfoundreform yazdı:Sıkıntı çıkmaz korkmayın.
foundreform yazdı:Üniversitelerin kayıt zamanı gelene kadar siz,diplomayı alırsınız.Artık üniversite kayıtları internetten yapılıyor,mebsis den lise mezuniyet bilginiz alınıyor ve lise diplomasını götürmeye gerek kalmadan üniversiteye kayıt oluyorsunuz.Sercinyo yazdı:bekleyek bari ygs sınavınada girdik bakalım o ne olcakfoundreform yazdı:Sıkıntı çıkmaz korkmayın.
ben açık fakülteye gitmiycem normal üniversite düşünüyorum orasıda öylemi ?
Dostum hayırlısıyla mezun olmuşsun takılma bir kağıt parçasına. Keyfine bak! 

- foundreform
- Doçent
Sercinyo yazdı:foundreform yazdı:Üniversitelerin kayıt zamanı gelene kadar siz,diplomayı alırsınız.Artık üniversite kayıtları internetten yapılıyor,mebsis den lise mezuniyet bilginiz alınıyor ve lise diplomasını götürmeye gerek kalmadan üniversiteye kayıt oluyorsunuz.Sercinyo yazdı:
bekleyek bari ygs sınavınada girdik bakalım o ne olcak
Evet öyle.
öğrendiğim iyi oldu ygs geçersem işime yarayabilirfoundreform yazdı:Sercinyo yazdı:foundreform yazdı:
Üniversitelerin kayıt zamanı gelene kadar siz,diplomayı alırsınız.Artık üniversite kayıtları internetten yapılıyor,mebsis den lise mezuniyet bilginiz alınıyor ve lise diplomasını götürmeye gerek kalmadan üniversiteye kayıt oluyorsunuz.
Evet öyle.