Sınavlar hakkında acil bilgi
Sınavlar hakkında acil bilgi
arkadaşlar herkese merhaba sizlere sorum olacak bu yıl üniversiteyi kazandım güzel bir bölümü çok çalıştım aolden 129 kredim var şuan bu sınavla birlikte 150 olur belki daha fazla ama sunu soracagim bu sene toplam kaç sınav olacak ? Geçen sene 5 i geçmişti yanlış hatirlamiyorsam cevaplandirirsaniz çok sevinirim
- foundreform
- Doçent
Re: Sınavlar hakkında acil bilgi
Önümüzde 3.dönem sınavları ve olursa da ek sınav var fakat 2.ek sınav olma ihtimali çok düşük.
3.dönem ve ek sınavdan 35 er kredi alırsan 70 kredi cepte olur.
3.dönem ve ek sınavdan 35 er kredi alırsan 70 kredi cepte olur.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Ya nolur ne olmaz diye düşünüyorum inşallah olur peki geçen sene neden bu kadar fazla oldu biliyor musunuz
- foundreform
- Doçent
Geçen sene çok fazla talep oldu ve üniversite kazanan öğrencilerin mağdur olmamaları için ikinci bir ek sınav yapıldı.Ottoman26 yazdı:Ya nolur ne olmaz diye düşünüyorum inşallah olur peki geçen sene neden bu kadar fazla oldu biliyor musunuz
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Re: Sınavlar hakkında acil bilgitalebe
Talebe göre olabilir yine yani
Merhaba; 19-20 mart sınav sonuçları açıklandığında 1 oturumun iptal edildiğini gördüm. Bunun sebebi ne anlayabilmiş değilim. Normalde 14 kredi beklerken iptal durumu sayesinde 8 kredi almışım çok sinirliyim
nedenini nasıl öğrenebilirim acaba sonuca itiraz etsem okulda kamera var midir incelenip bir problem olmadığı görülürse kredilerim gelir mi ?? bAna hiçbir şey söylenmedi ama bilmedigim bir sebepten dolayı hakkımda tutanak tutulmuş mudur ??