teşekkürler.Narbe yazdı:Hoşgeldin, bi'an önce kurtulman(mezun) olman dileklerimle
cok sevindim darısı benim basıma İNŞALLAHNarbe yazdı:Mezun olmak üzereyim çok şükür
YGS birincisinin tepkisini verdin.İşte en gerçekçi,en samimi ve beklenen yorumNarbe yazdı:Hayvan gibi çalıştım. Çıkmış sorularda çözüm, kolay gelsin
Hayvan gibi çalışacağımda ; nasıl bir plana uyarak calısmam lazım onu bilemiyorum :/ sizin tavsiyeniz var mı acaba benim icin ??foundreform yazdı:YGS birincisinin tepkisini verdin.İşte en gerçekçi,en samimi ve beklenen yorumNarbe yazdı:Hayvan gibi çalıştım. Çıkmış sorularda çözüm, kolay gelsin
tesekkürler arkadasım.. kesinlikle calısmadan olmuyor .. daha iyi sonuclar almak icin nasıl calısmalıyım önerileriniz var mı? mesela ingilizceyi nasıl calısıcagımı bilemiyorm.. :/Köylü Kızı yazdı:MErhaba, hoşgeldin arkadaşım, çalış çalış, çalışmadan olmuyor malesef...
ingilizceyi anlıyormusum kendi kendime gözümde büyütmüsüm Sükür Rabbimeazimsart. yazdı:tesekkürler arkadasım.. kesinlikle calısmadan olmuyor .. daha iyi sonuclar almak icin nasıl calısmalıyım önerileriniz var mı? mesela ingilizceyi nasıl calısıcagımı bilemiyorm.. :/Köylü Kızı yazdı:MErhaba, hoşgeldin arkadaşım, çalış çalış, çalışmadan olmuyor malesef...
İngilizce için sadece kitaba ve çıkmış sorulara çalışın, çünkü kıtaptan birebir sorabilirler.azimsart. yazdı:tesekkürler arkadasım.. kesinlikle calısmadan olmuyor .. daha iyi sonuclar almak icin nasıl calısmalıyım önerileriniz var mı? mesela ingilizceyi nasıl calısıcagımı bilemiyorm.. :/Köylü Kızı yazdı:MErhaba, hoşgeldin arkadaşım, çalış çalış, çalışmadan olmuyor malesef...