Sonunda MEZUN <3

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
safiye
Çırak

Sonunda MEZUN <3

Mesaj gönderen safiye » 19 Nis 2016, 03:20

:04: Sinavlar henüz açıklanmadı ancak her gece bakmaktan vazgeçemiyordum bu gece girdiğimde o MEZUN yazısını gordum cok şükür. :) Biraz sasirdim henüz sinavlar açıklanmadı cunku daha sonra bunu şaka gibi değiştirmezler umarım :lol: Girin bakın belki sizde mezun yazısını görürsünüz :12: Resmen su an heyecandan ne dediğimi bilmiyorum kusura bakmayın. :dans: dilerim herkes istedigi sonuçları elde eder.

196 kredi # MEZUN•

21.03.2016

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Sonunda MEZUN <3

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 19 Nis 2016, 11:03

Tebrikler, darısı tüm açıkliselilere... :11:
Sonuçlar 29 Mayıs açıklanacakmış... :26:

vuslat34

Mesaj gönderen vuslat34 » 19 Nis 2016, 12:34

Hayırlı Olsun :)Bende baktım şimdi siz öyle söyleyince bende de şu şekilde bir yazı var "MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..! "
Böyle yazması normal mi ?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 19 Nis 2016, 15:06

vuslat34 yazdı:Hayırlı Olsun :)Bende baktım şimdi siz öyle söyleyince bende de şu şekilde bir yazı var "MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..! "
Bende mezuniyet incelemesin de idim ama o uzun yazı yoktu, Açıklise müdürlüğüne ulaştırılması ile kastedilen ne anlamadım, sizin yapacağınız bir durum mu acaba?

vuslat34

Mesaj gönderen vuslat34 » 19 Nis 2016, 16:27

Köylü Kızı yazdı:
vuslat34 yazdı:Hayırlı Olsun :)Bende baktım şimdi siz öyle söyleyince bende de şu şekilde bir yazı var "MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..! "
Bende mezuniyet incelemesin de idim ama o uzun yazı yoktu, Açıklise müdürlüğüne ulaştırılması ile kastedilen ne anlamadım, sizin yapacağınız bir durum mu acaba?
Bende anlamadım :( Ben örgünden geçiş yaptım açık öğretim bürosuna kayıt yaptırırken tasdiknamemi felan vermiştim umarım bir aksilik çıkmaz.

Frkngdk

Mesaj gönderen Frkngdk » 19 Nis 2016, 19:44

Nerden anlaşılıyor?

“Sınavlar” sayfasına dön