BİYOLOJİ 5 kitabının içerik müfredatı değişmiş yardım :(

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Cihan25

BİYOLOJİ 5 kitabının içerik müfredatı değişmiş yardım :(

Mesaj gönderen Cihan25 » 01 May 2016, 18:15

ARKADAŞLAR MERHABA biyolji 5 ders kitabının içeriği değişmiş. ve baya bir değişiklik olmuş . Kitabı çalıştım ama .

online testlerde daha önce çıkmış sorular için 2015 in 3 dönem sınavına kadar olan bölüm eski müfredattır diyor . sorular çok farklı

şuan ki kitap için sadece 2016 1 ve 2 . dönem soruları var ve bu sorular yetersiz kaldı şuan ne yapmayalım yardımcı olurmusunuz ?

Şuanki müfredat için hazırlanmış test kitabı varmıdır acaba? çıkmış sorulardan olmasada olur konuyla ilgisi olsa yeter :(

başıma bela oldu bu biyolojiye :(

:cay: :cay: :cay:

Kullanıcı avatarı
azimsart.
Asistan

Re: BİYOLOJİ 5 kitabının içerik müfredatı değişmiş yardım :(

Mesaj gönderen azimsart. » 01 May 2016, 22:48

Cihan25 yazdı:ARKADAŞLAR MERHABA biyolji 5 ders kitabının içeriği değişmiş. ve baya bir değişiklik olmuş . Kitabı çalıştım ama .

online testlerde daha önce çıkmış sorular için 2015 in 3 dönem sınavına kadar olan bölüm eski müfredattır diyor . sorular çok farklı

şuan ki kitap için sadece 2016 1 ve 2 . dönem soruları var ve bu sorular yetersiz kaldı şuan ne yapmayalım yardımcı olurmusunuz ?

Şuanki müfredat için hazırlanmış test kitabı varmıdır acaba? çıkmış sorulardan olmasada olur konuyla ilgisi olsa yeter :(

başıma bela oldu bu biyolojiye :(
3 kere kalıp muaf olma durumunuz yok mu acaba ? :/ baska ders secip krediyi tamamlarsınız :/
"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre

“Sınavlar” sayfasına dön