Sizce 4. bir sınav olurmu?
Sizce 4. bir sınav olurmu?
Arkadaslar merhaba maol'deyim şuan kredim 191 alan dersleriyle kredim 203 olacak yalnız 3. donem sınavından 27 kredi alamazsam 1 yıllık ygs-lys emegim çöp olacak sizce 4. bir sınav olurmu bu sınavdan sonra
Re: Lütfen yardım edin
Geçmiş yıllarda olmuşmuydu hatırlıyormusunuztebessümm yazdı:büyük ihtimlle ek sınav olur
bu sene sadece 1 tane ek sınav olucak diye biliyorum 3.dönem sınavından sonra .huss1987 yazdı:Geçmiş yıllarda olmuşmuydu hatırlıyormusunuztebessümm yazdı:büyük ihtimlle ek sınav olur

evet olmuştuhuss1987 yazdı:Geçmiş yıllarda olmuşmuydu hatırlıyormusunuztebessümm yazdı:büyük ihtimlle ek sınav olur
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Sizce 4. bir sınav olurmu?
Ek sınavlar her yıl oluyor zaten, ama ikinci ek sınavlar için bazen belli olmayabilir, çok istek olunca yapılıyor.H1N1 yazdı:Olacak diye bir his var içimde.
Tolga merhaba nerdeydin bakim kaç aydır???

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Olur olur merak etmeyin üstüne bir'de ikinci ek sınavı bile yaparlar ... 

-
- Acemi
olacak dostum hiç merak etme.
hatta sana tarih de verebilriim temmuzun ortalarına doğru ek sınav yapılacak ama dönemi 8 ve üzeri olanlar girebiliyor bu ek sınava. leny dedi dersin
hatta sana tarih de verebilriim temmuzun ortalarına doğru ek sınav yapılacak ama dönemi 8 ve üzeri olanlar girebiliyor bu ek sınava. leny dedi dersin

Köylü Kızı yazdı:Ek sınavlar her yıl oluyor zaten, ama ikinci ek sınavlar için bazen belli olmayabilir, çok istek olunca yapılıyor.H1N1 yazdı:Olacak diye bir his var içimde.
Hatçe yurtdışındaydım :C Merhaba
Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Merhaba, tatil mi yapıyon?H1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:Ek sınavlar her yıl oluyor zaten, ama ikinci ek sınavlar için bazen belli olmayabilir, çok istek olunca yapılıyor.H1N1 yazdı:Olacak diye bir his var içimde.
Hatçe yurtdışındaydım :C Merhaba

Aol'ün sitesindeki iş takviminde Ek sınav tarihi 23-24 Temmuz olarak görünüyor. 3. Dönem sınavları açıklandıktan 20 gün sonra yani. 3. Dönem sınavından sonra az çok geçtiğin dersleri bilirsin. Seçeceğin dersleri belirle ve bence şimdiden çalışmaya başla.
Eylül de 2. Bir ek sınav yaparlar inşallah.
Eylül de 2. Bir ek sınav yaparlar inşallah.