DESTEĞE VE FİKİRE İHTİYACIM VAR

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
Kullanıcı avatarı
siyahiasker
Asistan
Mesajlar: 103
Kayıt: 05 May 2016, 12:01
Konum: İstanbul

DESTEĞE VE FİKİRE İHTİYACIM VAR

Mesaj gönderen siyahiasker » 17 May 2016, 18:08

merhaba ben bu sene 11. sınıfa başlamadan önce acıga geçecegim.. öncelikle açık liseyi hızlı bitirmek için taktikler verirmisiniz ve en önemlisi ben yazılım mhendisligi istiyorm ve lise bittikten sonra ygs lys hzırlanıcam hazırlanırken taktik verirmisiniz çünkü temelim fzla sağlam olamyacak açıktan bitiirip iyi bölümde okuyanlar fikir destek verirse sevinirim iyi günler :34:


Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye
Mesajlar: 4323
Kayıt: 15 May 2014, 15:43

Re: DESTEĞE VE FİKİRE İHTİYACIM VAR

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 19 May 2016, 23:23

siyahiasker yazdı:merhaba ben bu sene 11. sınıfa başlamadan önce acıga geçecegim.. öncelikle açık liseyi hızlı bitirmek için taktikler verirmisiniz ve en önemlisi ben yazılım mhendisligi istiyorm ve lise bittikten sonra ygs lys hzırlanıcam hazırlanırken taktik verirmisiniz çünkü temelim fzla sağlam olamyacak açıktan bitiirip iyi bölümde okuyanlar fikir destek verirse sevinirim iyi günler :34:
Merhaba, Hızlı bitmesi için çok çalışacaksın, ve açıklise için çalıştığın dersleri YGS-LYSde işine yarayacak, çünkü konular aynı, temeli sağlam atarsan çok rahat ilerlersin, antrenmanlarla matematik çalışmanı tavsiye ederim, mühensidlik sayısaldan alıyor, o yüzde erkenden çalışmaya başlamanı tavsiye ederim.

Cevapla

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön