Merhabalar Ek Sınav Hakkında Bilgisi Olanlar

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
estell
Acemi

Merhabalar Ek Sınav Hakkında Bilgisi Olanlar

Mesaj gönderen estell » 23 May 2016, 18:31

Merhaba Arkadaşlar Sınav Tahilerine Baktığım Zaman Aşağıdaki Resimdeki Gibi Ek Sınav Yazısını Gördüm Merak Ettim Araştırdım Az 8 Dönem Üstü Eğitim Görenler Girebiliyormuş.
Resim

Şimdi Ben Doğru Yere Baktıysam 9 Dönemim Olmuş ve Bu Sınava Girebilirmişim Öğrenci Girişi - Öğrenci Genel Bilgiler - Kredi Bilgileri Sekmesinden Aşağıdaki Resimde Paylaştığım Gibi 9 Dönem Diyor
Resim

Peki Benim Asıl Sorum Ben Bu Ek Sınava Nasıl Kayıt Olacam Çünkü Nereye Baktıysam Kime Sorduysam Cvp Alamadım Nasıl Ne Zaman Kayıt Olabilirim ve Bu Ek Sınav Dedikleri Şey Kredi Notumuzumu Yükseltiyor Ah Ah Zamanında Adam Gibi Sınavlara Girmedik Boşladık :(:( Pişmanım Hemde Çok Okumak Gibi Yokmuş Bugün Bir Üniv. Önünden Geçtimde Okuma Aşkı Sardı Beni 11 Haziranda Sınava Girecem Ama Bu Ek Sınav İşini Nasıl Yaparım Bilemedim Daha Çabuk Bitirmek İçin Şuan Kredim 79 :(

Kullanıcı avatarı
Z.Krts
Acemi

Re: Merhabalar Ek Sınav Hakkında Bilgisi Olanlar

Mesaj gönderen Z.Krts » 23 May 2016, 20:14

Döneminiz Fazlasıyla Tutuyor... Yanlışım Yoksa Kredi Sınırı Yoktu Geçen Yıl 1. Ek Sınav da...
Kayıtlar İse 11-12 Haziran Sınavının Sonuçlarının Açıklanmasından Hemen Sonra Başlayacaktır Büyük Bir İhtimalle....
Normal Dönem Sınavların da Nasıl Kayıt Yapılıyorsa Ek Sınavda da Aynı Şekil de Kayıtlar Yenilenir...
Not =1. Ek Sınav Tüm İl ve İlçeler de Olmuyor... Milli Eğitimin Belirlediği Merkez Noktalar da Oluyor...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)

Hamdiye

Mesaj gönderen Hamdiye » 23 May 2016, 22:41

Bende 6 dönem aol de okudum ek sınava girebilecekmiyim :?:

estell
Acemi

Mesaj gönderen estell » 24 May 2016, 02:39

Teşekkürler

Kullanıcı avatarı
Z.Krts
Acemi

Mesaj gönderen Z.Krts » 24 May 2016, 09:50

Hamdiye yazdı:Bende 6 dönem aol de okudum ek sınava girebilecekmiyim :?:

Eğer Toplam Döneminiz 6 İse Giremezsiniz...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)

maviyiseviyorum
Acemi

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 24 May 2016, 17:41

aöl de okuduğum dönem=3
toplam dönem=7
kalan zorunlu ders sayısı=12
kredi=162

peki ben ek sınavlara girebilirmiyim??

Kullanıcı avatarı
Z.Krts
Acemi

Mesaj gönderen Z.Krts » 24 May 2016, 19:22

maviyiseviyorum yazdı:aöl de okuduğum dönem=3
toplam dönem=7
kalan zorunlu ders sayısı=12
kredi=162

peki ben ek sınavlara girebilirmiyim??
1. Ek Sınava Giremezsiniz... Döneminiz 8 ve Üzeri Olması Lazım..

Eğer 2. Ek Sınav Olursa ve Geçen Yıl ki Şartlar Yine Geçerli Olursa Ona Girebilirsiniz... Tabii 11-12 Haziran Sınavına Girecekseniz... Çünkü 2. Ek Sınav da Kredi Sınırı Var En Fazla 24 Krediye İhtiyacınız Kalmış Olması Gerekecek...

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön