biraz sıkıldım , halinizi hatrınızı soraym dedm

Kredi Kaçazimsart. yazdı:Sınavlara calısıyorum sürekli bir an önce mezun olmak istiyorum ya![]()
![]()
127 kredim var.. senin ?sizofren yazdı:Kredi Kaçazimsart. yazdı:Sınavlara calısıyorum sürekli bir an önce mezun olmak istiyorum ya![]()
![]()
Benim De 50 Kredim Var İşte Kredi Yükseltmeye Çalışıyorum Herşeyi Bir Yana Bırakıp Derslere Çalışmaya başldım 5.dönemimazimsart. yazdı:127 kredim var.. senin ?sizofren yazdı:Kredi Kaçazimsart. yazdı:Sınavlara calısıyorum sürekli bir an önce mezun olmak istiyorum ya![]()
![]()
Gayet iyi , kısa sürede 192 krediyi tamamlayacağına inanıyorum.. Her hangi bir işte Calismiyorsan derslere yüklenmekte fayda var.. Yaş kaç?sizofren yazdı:Benim De 50 Kredim Var İşte Kredi Yükseltmeye Çalışıyorum Herşeyi Bir Yana Bırakıp Derslere Çalışmaya başldım 5.dönemimazimsart. yazdı:127 kredim var.. senin ?sizofren yazdı:
Kredi Kaç
Yaş 18azimsart. yazdı:Gayet iyi , kısa sürede 192 krediyi tamamlayacağına inanıyorum.. Her hangi bir işte Calismiyorsan derslere yüklenmekte fayda var.. Yaş kaç?sizofren yazdı:Benim De 50 Kredim Var İşte Kredi Yükseltmeye Çalışıyorum Herşeyi Bir Yana Bırakıp Derslere Çalışmaya başldım 5.dönemimazimsart. yazdı: 127 kredim var.. senin ?
Toplam 11 ders secmisim sanırım sen ? ama sectigim derslerden 3,4üne calısmıyorum .. anlayamıyorum onları muaf olmayı bekliyormtebessümm yazdı:kaç ders seçtiniz sınava 18 gün kaldı
bilmisim ehehsizofren yazdı:Yaş 18azimsart. yazdı:Gayet iyi , kısa sürede 192 krediyi tamamlayacağına inanıyorum.. Her hangi bir işte Calismiyorsan derslere yüklenmekte fayda var.. Yaş kaç?sizofren yazdı:
Benim De 50 Kredim Var İşte Kredi Yükseltmeye Çalışıyorum Herşeyi Bir Yana Bırakıp Derslere Çalışmaya başldım 5.dönemim
8 ders seçtim.bende bu gidişle matematikten muaf olucamazimsart. yazdı:Toplam 11 ders secmisim sanırım sen ? ama sectigim derslerden 3,4üne calısmıyorum .. anlayamıyorum onları muaf olmayı bekliyormtebessümm yazdı:kaç ders seçtiniz sınava 18 gün kaldıinşallah olurum.
o matematik yaktı benii..tebessümm yazdı:8 ders seçtim.bende bu gidişle matematikten muaf olucamazimsart. yazdı:Toplam 11 ders secmisim sanırım sen ? ama sectigim derslerden 3,4üne calısmıyorum .. anlayamıyorum onları muaf olmayı bekliyormtebessümm yazdı:kaç ders seçtiniz sınava 18 gün kaldıinşallah olurum.
Buda teğet geçti derken ?ampacı yazdı:Elhamdülillah bu da teğet geçti
171 kredim var bu sınavda mezun olma şansım var ama tek korkum mat 4azimsart. yazdı:o matematik yaktı benii..tebessümm yazdı:8 ders seçtim.bende bu gidişle matematikten muaf olucamazimsart. yazdı: Toplam 11 ders secmisim sanırım sen ? ama sectigim derslerden 3,4üne calısmıyorum .. anlayamıyorum onları muaf olmayı bekliyorminşallah olurum.
sizin kac krediniz var acaba ?
ben smdi cıkıyorm bir kac saat sonra gelecegim arkadaslar kendinize iyi bakın ..
Oyy hadi insallah dualarm sizinletebessümm yazdı:171 kredim var bu sınavda mezun olma şansım var ama tek korkum mat 4azimsart. yazdı:o matematik yaktı benii..tebessümm yazdı: 8 ders seçtim.bende bu gidişle matematikten muaf olucamsizin kac krediniz var acaba ?
ben smdi cıkıyorm bir kac saat sonra gelecegim arkadaslar kendinize iyi bakın ..