Evet Arkadaşlar Lise 1 Terkim ve 1. Sınıftan Beri Tembelim Hayatımda Hiç Teşekkür Aldığımı Hatırlamıyorum

Açık Lisede 9 Dönemdir Okuyorum ve Topluyabildiğim Kredi 79

Tabi Hiç Çalışmadım Ama Artık Hırs Yaptım Sabah 11 den Beri Kafamı Kaldırmadım Desem Yeridir ve Türk Edebiyatı 3 ten Önceden 10 15 puan Alırken Az önceki Online Testlerden 70 ve 65 notunu Aldım ve Çalışınca İnsan Yapabiliyormuş ve Ben Hayatımda Ders Çalıştığımı Hatırlamıyorum Hırs İnsana Herşey Yaptırıyormuş Yaş Oldu 22

Dün Girdim 22 Yaşına 1994 Doğumluyum Biliyorum Geç Oldu Ama BAŞARACAM Sağolsun Babamda Beni Destekliyor Yazıcımıda Aldım İnternetten Gördüğüm Konular İçin Ama Genelde Elimle Yazıyorumki Daha Fazla Aklımda Kalsın Şimdi Gelelim Bugün Neler Yaptığıma Aşağıdaki Toblo Ders Seçimim :
Şimdi İlk İşim
TÜRK EDEBİYATI 3
TÜRK EDEBİYATI 4
TÜRK EDEBİYATI 5
Bu 3 Dersi Okumak Öğrenmek Çünkü En İyi Krediyi Bu Dersler Veriyor 25 mayıs Yani Bugün TÜRK EDEBİYATI 3 Dersi İle Başladım Video Sitelerinden TÜRK EDEBİYATI 3 Dersini Güzelce Dinledim Ve Notlarımı Genel Bilgileri Aldım 9 Sayfa Tuttu Tabi TÜRK EDEBİYATI 3 Gibi Öbür Derslerinde Aynı Şekilde Özetlerini Çıkaracağım ve Güzelce Anlamaya Çalışacağım ve Full Test Çözecem Tabi Geç Başladığım İçin 15 Dersi Vermem ve Çalışmam İmkansıki Zaten İnglizce Temelim Yok Sıfır Yani Bunun İçinde Dil Kursuna Yazıldım Günde 3 -4 Saat Eğitim Yoğun Tempo

Yani Bu Dönem İnşş. Edebiyat - Biyoloji ve Tarih Derslerinin Hepsini Bitirmeyi Düşünüyorum 18 Kredi Ediyor T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 1 Dersine Zamanım Kalırsa Onada ÇAlışırım ve 20 Krediye Çıkarırım Öyle Temenni Ediyorum ve Şimdi Size İlkgün ki Çalışmalarımı Paylaşacam
Ve 9 Sayfayı Küçük Kitap Şekline Soktum ve En Arkasına Konusu Felan Yazdım Hepsini Biriktirecem Üni İçin Hazırlıklarda Kullanacam

Resimdeki Gibi
Evet Arkadaşlar Hepinizden Yorum Bekliyorum Eksiklerimi,Hatalarımı ve Tavsiyelerinizi Yazarsanız Çok Sevinirim