Ek sınavlara kimler katılabiliyor ?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ahmetturanPro
Çırak

Ek sınavlara kimler katılabiliyor ?

Mesaj gönderen ahmetturanPro » 30 May 2016, 22:49

Şimdi ben 3.dönem sınavına giricem bu 9.dönemim ama 1 dönem sınava girmedim ve lise 2de ayrıldığım okuldan gelen 4 dönemim var. Şimdi bu dönem aslında geçersem geçerim son 28puanım kaldı ama her ihtimale karşı geçemessem diye " EK SINAV 1" Diye bir şey geçiyor sitede. Ben eskişehirde oturuyorum ama bu ek sınava nasıl kayıt olucaz ? Bir yerlerde okudum BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ olan illerin merkezinde yapılıyor diye bir şeyler duydum ama nasıl kayıt olunur veya sınava nerde girilir bunlar hakkında hiç bir bilgim yok..

hata

estell
Acemi

Re: Ek sınavlara kimler katılabiliyor ?

Mesaj gönderen estell » 31 May 2016, 00:48

ahmetturanPro yazdı:Şimdi ben 3.dönem sınavına giricem bu 9.dönemim ama 1 dönem sınava girmedim ve lise 2de ayrıldığım okuldan gelen 4 dönemim var. Şimdi bu dönem aslında geçersem geçerim son 28puanım kaldı ama her ihtimale karşı geçemessem diye " EK SINAV 1" Diye bir şey geçiyor sitede. Ben eskişehirde oturuyorum ama bu ek sınava nasıl kayıt olucaz ? Bir yerlerde okudum BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ olan illerin merkezinde yapılıyor diye bir şeyler duydum ama nasıl kayıt olunur veya sınava nerde girilir bunlar hakkında hiç bir bilgim yok..
ben bunun için bugün aradım 147 yi sınavdan 1 gün sonra açıklacaklar belki sadece Hakkari vs. Yani Sokağa Çıkma Yasağı Olan Yerlerdeki Sınava Giremiyen Vatandaşları Tekte Yapabilrlermiş Ek Sınav Belli Değilmiş Herkes Giremiyebilirmiş sen sınavdan sonraki gün açık lise sitesine bak

Optimistbocegim_

Mesaj gönderen Optimistbocegim_ » 31 May 2016, 21:52

Ek sınava girmek şart mı...? Girmessek ne olur...?

Kullanıcı avatarı
missguard
Doktor

Mesaj gönderen missguard » 10 Haz 2016, 01:50

23-34 Temmuzda 1. ek sınav yapılacak. Şartlarını şu an bilmiyorız bazen değiştiriyorlar ama genelde 8 dönem şartı oluyor (inşallah kredi tamamlayanlarda girebilir amin)
Ek sınavda dediğiniz gibi büyük şehirlerin merkezlerinde yapılıyor. Google yazarsanız yapılacka merkezleri görebilirsiniz.
Optimistbocegim_ yazdı:Ek sınava girmek şart mı...? Girmessek ne olur...?
Sınav zorunlu değil.. Kredi ve dönem tamamlamak isteyen arkadaşlarımıza kolaylık sağlamak için yapılıyor. :)

Optimistbocegim_

Mesaj gönderen Optimistbocegim_ » 11 Haz 2016, 18:04

peki ek sınavlar dönem sınavı sayılıyormu.... :( :oops:

“Sınavlar” sayfasına dön