Ek sınavdan sonra muaf olunma

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
remixtik

Ek sınavdan sonra muaf olunma

Mesaj gönderen remixtik » 23 Haz 2016, 22:36

Selamın aleyküm benim bir sorum vardı ben şimdi ingilizceden 2 defa sınava girdim başaramadım zorunlu ders idi bu ek sınav ile 3. defa olucak ancak bir arkadaş dediki ek sınavda muaf olunmuyor dedi doğruluğu doğruluk payı ne şekildedir ek sınavda muaf olunmuyor mu 23 24 temmuz sınavı ile 3 olucak

gokayguven
Çırak

Re: Ek sınavdan sonra muaf olunma

Mesaj gönderen gokayguven » 24 Haz 2016, 11:58

Yanlış bilgi vermiş.Sonuçta sen sınava giriyorsun.Muaf olmanın ek dönemi ana dönemi diye bir şey olmaz.Veremezsen muaf olursun.

ahmetturanPro
Çırak

Re: Ek sınavdan sonra muaf olunma

Mesaj gönderen ahmetturanPro » 24 Haz 2016, 13:31

Az önce 147 i aradım bende merak ediyordum muaf olma durumunu.

I.Ek sınav genelde diğer sınavlardan farksızmış. Yani muaf olunuyormuş ancak henüz katılım şartları vs. ile ilgili çalışmalar sürdürüldüğünden muaf olma durumu değişebilir diyor. Yani henüz belirsiz, kayıtlar başlayınca anlaşılacakmış.

Bir de şunu sordum muaf olmak için sınava kaydolmak yetersiz dedi. Öğrencinin "SINAVA GİRMEDİ"ği taktirde muaf olunmuyormuş. Ben 1 kere girmedim 1 kere kaldım son sınavdan muaf olmayı düşünüyordum ama muhtemelen I.Ek sınavdan muaf olurum eğer geçemessem. Zaten muhtemelen 1 ders 1kredi kaldı şunun şurasında benim için çalışır geçerim. :cay:
hata

“Sınavlar” sayfasına dön