Ek sınav
Re: Ek sınav
Zor biraz çünkü bir kere belirlenmiş asıl amaç bitirmeye yakın olanlara yönelik bu sınav sen ben gibi ayrım söz konusu değil burada
2.ek sinav yapilirsa yine bu sartlar mi gecerli olur?
- LarkAngela
- Acemi
Hadi ya berbat olmuş bu bende girmek istiyodum ek sınava. 2. Ek sınavın giriş şartları daha zor olur muhtemelen son 5-10 kredisi kalanlar için diye biliyorum 2. Sınav.
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Bende giremiyorum keske kredi sınırı olmasaydı.. 8 dönemim var ama 30 krediyle mi ne kaciriyorumhavvaaa yazdı:Duyuru yapilmis ek sinava 8 donem uzeri ve kresidi 157 ve uzeri olanlar girebiliyormus. Botle adaletsiz sacma sistem olur mu ya. Donemim 9 ama kredi tutmuor diye giremiyorum. Degisiklik yapmazlar mi acaba?

"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
-
- Çırak
ben girebiliyorum ama bakalım sadece pazar günü deniliyor. 1 -4 kredi alıp çıkıcaz zaten ama zorunlu ders muaf olayları oluyor mu yazıdan onu anlayamadım.
hata
23 24 sadece pazar günü değil arkadaşlar 2 gün
-
- Çırak
147yi aradım. 24 temmuz pazar günü 2 oturum şeklinde olacağını söylediler.remixtik yazdı:23 24 sadece pazar günü değil arkadaşlar 2 gün
hata
- Tugcanucar
- Çırak
Bu ek sınavdan sonra kesin 2. Ek sınav olur mu arkadaşlar. Veremeyeceğim bir dersim kaldı kredim fazlasıyla var 196. Lütfen cevaplarsanız sevinirim.
Daha Önce Vardı Kredi Sınırı Kaldırılmıştı...Yeniden Uygulanmaya Başlanması Yerinde Bir Karar Oldu...
Amaaa Milli Eğitim Bir Nokta da Yanlış Yaptı... Bu Değişikliği Dönem Başında Duyurmalıydı ki YGS Sınavına Girecek Öğrenciler Önündeki Riski Görür ve YGS Sınavına O Riske Göre Girer Ya da Girmezdi...
Şuan Bir Çok Öğrenci Mağdur Olacak...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)
geçen sene girdiğim sınava bu defa giremiyorum II ek sınavında bir anlamı kalmıyor Mağdurlardanım.Kendimi 2 sınava göre hazırlamıştım.Yolun yarısında kural değiştirilirmiZ.Krts yazdı:
Daha Önce Vardı Kredi Sınırı Kaldırılmıştı...Yeniden Uygulanmaya Başlanması Yerinde Bir Karar Oldu...
Amaaa Milli Eğitim Bir Nokta da Yanlış Yaptı... Bu Değişikliği Dönem Başında Duyurmalıydı ki YGS Sınavına Girecek Öğrenciler Önündeki Riski Görür ve YGS Sınavına O Riske Göre Girer Ya da Girmezdi...
Şuan Bir Çok Öğrenci Mağdur Olacak...