kesin ne zaman mezun oluru sizce? az kredi alıyorum tam çalışmıyordum en son sınava çalışmadan girmiştim . artık aşırı çok çalışmak istiyorum
Ortak + Seçmeli : 149 AOL'de Okuduğu Dönem : 12
Toplam Dönemi : 14 ne yapmalıyım? erkenden de üniversite istiyorum
Toplam Kredi : 149 bu temmuzdaki sınava giremiyorum ocaktaki sınava gireceğim.
Açık liseden kesin ne zaman olurum sizce ? lütfen cevaplayın arkadaşlar
Re: Açık liseden kesin ne zaman olurum sizce ? lütfen cevaplayın arkadaşlar
Merhabalar,aşırı çalışmanızı gerektirecek bir sonuç yok.43 Krediniz kalmış yanlış değilsem,ki kısa sürede bitirirsiniz.
Çıkmış sorulardan çalışmanızı tavsiye ederim,bende öyle bitirdim.Sınava 2 hafta kala çalışmak yeterli olur zaten.Bunun dışında her sınavdan 35 kredi üzerinden minimum 20 kredi aldığınızı varsayalım.Biraz daha kasarsanız 2.dönem sınavlarında zaten mezun olabilirsiniz.
Çıkmış sorulardan çalışmanızı tavsiye ederim,bende öyle bitirdim.Sınava 2 hafta kala çalışmak yeterli olur zaten.Bunun dışında her sınavdan 35 kredi üzerinden minimum 20 kredi aldığınızı varsayalım.Biraz daha kasarsanız 2.dönem sınavlarında zaten mezun olabilirsiniz.
Toplam Kredi : 200
Zorunlu Ders : 0
Zorunlu Ders : 0
başka cevaplarınız arkadaşlar?
Kesin diye birşey yok sana bağlı nekadar sıkı çalışırsan okadar fazla kredi alırsın. 1. ve 2. sınavdan toplamda 43 kredi alman gerekiyor bunu yapabilir misin? 

''Bugünün bitmesi ne kadar iyi olabilir ki? Yarın sabah her şey yeniden başlayacak.''