Mezunum :)

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Realsteel
Acemi

Mezunum :)

Mesaj gönderen Realsteel » 03 Tem 2016, 00:22

Öncelikle herkese merhaba.Sonunda mezun oldum,tabii en başlarda okulu takmıyordum.Ben öyle fazla konuşmasını da beceremem ama,çıkmış sorulara çalışarak bitirebildim liseyi.Şimdi mezuniyet incelemesindeyim,fakat kredim 200 mezun olacağıma inanıyorum.Her şeyden önce sınavlara 1-2 hafta kala çalışsanızda olur,aol'un kendi sitesinde çıkmış sorular zaten var.Soru cevap şeklinde çalışın faydasını göreceksiniz.Herkesin istediği yere ulaşmasını ve en kısa sürede mezun olmasını dilerim.Forumda çok faydalı bilgiler buldum,bana yardım eden arkadaşlara ayrıca teşekkürler.Hepiniz sıcakkanlı ve yardımsever insanlarsınız.İyi forumlar diliyorum,hoşçakalın. :)

Toplam Kredi : 200
Zorunlu Ders : 0

Kullanıcı avatarı
LarkAngela
Acemi

Re: Mezunum :)

Mesaj gönderen LarkAngela » 03 Tem 2016, 00:41

Hayırlı Olsun, tebrik ederim darısı bana ve diğer tüm arkadaşlara eğitim öğretim hayatınız umarım Üniversitesi de devam eder ve önünüz açık olur :D
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!

(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire

Realsteel
Acemi

Re: Mezunum :)

Mesaj gönderen Realsteel » 03 Tem 2016, 01:20

Teşekkürler inşallah sizde uğraştığınız yolda başarılı olursunuz,uzaktan üniversite elbette okuyacağım.Kaçar mı ? :)
Toplam Kredi : 200
Zorunlu Ders : 0

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön