Lise 2 de bıraktım
Lise 2 de bıraktım
Daha doğrusu kaldım lise 2 nin 2.döneminde devamsızlıktan kaldım şimdi açıktan okumak istiyorum ortalama kaç senede bitiririm ve kaç kredi ile başlatırlar beni 1 senede bitirme ihtimalim var mı ve açık lise zor diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler
Re: Lise 2 de bıraktım
Öncelikle şunu söylemeliyim açık lise çok kolay şuan ki kredi durumunu tam olarak bilmiyorum ama senede 3 sınava giriceksin her birinden 35 kredi aldığını varsayalım 105 kredi yapar artı ek sınavlar 1 veya 2 tane olabiliyor. Tek ek sınava girdigini varsayalım 35 kredi aldığını varsayalım yine 140 kredi yapar . Şuanki kredinin 52 olduğunu düşünürsek ki vardır herhalde o kadar al sana 192 kredi tebrikler mezunsun
ama şöyle birşey var bunu yapabilmek için kendi bu işe adaman gerek dostum kolay olmicak çünkü. Tek sorun dönemin tutmuyor lise 2 den terksin son ek sınav için toplam 8 dönem olması gerek . Bu sorun olabilir. 35 kredi almak çoğu kişiye zor geliyor. Veya çok çalışıyorum ama dusuk alıyorum diyor. Bence bir yerlerde yanlışı var çalıştığı programda veya çalışma stilinde demek istediğim eğer sen istiyorsan olur. Ama sadece istemek değil cok çalışman gerek bunu bil . Sana başarılar . Başka sorun olursa cevaplarım .