kısa surede bitirmek senın elinde kolay dersleri secmelisin ve zorunlu derslere oncelik vermelisin yeni kayıt yaptıracaksın sanırım ve daha kolay olacak senın ıcın dersler kolay olacak ama senınde calısman gerekıcek bende yıllardır aöl deyım kredim 50 zar zor olmustu daha 2 3 sınavdır bı arkadasımın calis calis demesıyle ve kendı hedefımle suan 145 kredıdeyım yıllardır calismayıp yapamadıgımı suan cok kısa sureli calısmalarımla kısa surede epey yol katettım cunku benım hedefımde PMYO ınsallah onumuzdekı yıla gırıcem sınavlara ınsallah sanada nasıp olur aksam lısesı dusunursen burdan yazabılırsın arastırmam cok yardımcı olmak ısterım ve sakın takılma aöl ye kesınlıkle yapabılırsın ...55bjk yazdı:Merhabalar. Açık liseye kayıt olacağım, ve araştırmalarıma göre 2.5 yıl deniliyor. Daha erken veya tam 2.5 yılda bitirebilmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sistemi hiç anlamıyorum. Alan, genel kültür çok karışık geliyor. Tek anladığım alan seçimi, liseden sonra üniv düşünenler için olduğu ve açık lisenin daha uzun sürmesine sebep olduğu. Benim sadece lise diplomasına ihtiyacım var, PMYO için. Dediğim gibi tek hedef liseyi hemen bitirmek. Bunun içinde tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ders olarak ne seçmeliyim, genel kültür felan nedir . yardımcı olursanız sevinirim.