Diplomalar nerede?
Diplomalar nerede?
Merhabalar, ben ikinci donem sınavlarından sonra mezun oldum fakat hala diplomayla ilgili bi duyuru görmedim hicbir bilgi almadım. diplomalar gönderildiyse daha once kayıt olduğumuz halk eğitime mi gönderildi. nerden bilgi alacağız :/
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
- Tugcanucar
- Çırak
Re: Diplomalar nerede?
2 ay sonra (bu süre açık lise müdürlüğünün yoğunluğuna göre de değişebilir) diplomanı alabilirsin kardeşim. Eğer üniversite kayıtlarına yetişmezse çıkma belgesi alacaksın halk eğitim merkezinden üniversiteye onu vereceksin. Diploman hazır olunca çıkma belgesini rektörlükten gidip alıp halk eğitim merkezine verip diplomanı alacaksın. Diplomanı da götürüp rektörlüğe vereceksin. Yalnız halk eğitim merkezine çıkma belgesinin aslını vermek zorundasın...
Tugcanucar yazdı:2 ay sonra (bu süre açık lise müdürlüğünün yoğunluğuna göre de değişebilir) diplomanı alabilirsin kardeşim. Eğer üniversite kayıtlarına yetişmezse çıkma belgesi alacaksın halk eğitim merkezinden üniversiteye onu vereceksin. Diploman hazır olunca çıkma belgesini rektörlükten gidip alıp halk eğitim merkezine verip diplomanı alacaksın. Diplomanı da götürüp rektörlüğe vereceksin. Yalnız halk eğitim merkezine çıkma belgesinin aslını vermek zorundasın...
4 ay oldu :/
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
H1N1 yazdı:Diplomalar matbaada. Birazdan dağıtıma geçerler.
komik misin ?
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
EVET.safiye yazdı:H1N1 yazdı:Diplomalar matbaada. Birazdan dağıtıma geçerler.
komik misin ?
Sonunda hepimiz ölürüz
- Tugcanucar
- Çırak
147'yi arayıp durumu bildir. Halk Eğitim Merkezine gidip 4 ay olduğunu ve diplomanın ne durumda olduğunu sorsafiye yazdı:Tugcanucar yazdı:2 ay sonra (bu süre açık lise müdürlüğünün yoğunluğuna göre de değişebilir) diplomanı alabilirsin kardeşim. Eğer üniversite kayıtlarına yetişmezse çıkma belgesi alacaksın halk eğitim merkezinden üniversiteye onu vereceksin. Diploman hazır olunca çıkma belgesini rektörlükten gidip alıp halk eğitim merkezine verip diplomanı alacaksın. Diplomanı da götürüp rektörlüğe vereceksin. Yalnız halk eğitim merkezine çıkma belgesinin aslını vermek zorundasın...
4 ay oldu :/