Fikiriniz Nedir ?
Fikiriniz Nedir ?
Benim 45 50 kredin Var Çalışıyorum Sınava Sadece Geceleri Ders Çalışarak Giriyorum iki Sene Sonra Askerim Ve Askere Gitmeden Liseyi Bitirmem Lazım Sizece 2 Sene De Bter Mi Bitirmem İçin Nasıl Yol İzlemeliyim ? 

YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
- intrepid25
- Doçent
Re: Fikiriniz Nedir ?
Merhaba
2 sene bayağı uzun bir süre mezun olmak için bir engel yok.Ders notlarını okuyup önemli yerlerin altını çizerseniz ve sınava yakın buraları okuyup geçmiş sınavlarda çıkan sorularada çalışırsanız işlem tamamdır.
2 sene bayağı uzun bir süre mezun olmak için bir engel yok.Ders notlarını okuyup önemli yerlerin altını çizerseniz ve sınava yakın buraları okuyup geçmiş sınavlarda çıkan sorularada çalışırsanız işlem tamamdır.

-
- Çırak
45-50 kredin varsa çalışman gerekiyor, bence 3 dönemde + ek sınavla bitirebilirsin
-Zaten mezun olunca askerliği 2 yıl mı ne tecil ettirilebiliyor diye biliyorum(yanlış değilse). Askerliği kısa dönem yapmak istiyorsan açıktan da bi ünv. okursun yedek subay veya kısa dönem yaparsın, askerlikten önce bunları yapman mümkün, henüz geç değil. Askerlik bitince de ünv. diplomasıyla işkur vs.den işine girer rahat edersin.
-Zaten mezun olunca askerliği 2 yıl mı ne tecil ettirilebiliyor diye biliyorum(yanlış değilse). Askerliği kısa dönem yapmak istiyorsan açıktan da bi ünv. okursun yedek subay veya kısa dönem yaparsın, askerlikten önce bunları yapman mümkün, henüz geç değil. Askerlik bitince de ünv. diplomasıyla işkur vs.den işine girer rahat edersin.
En son ahmetturanPro tarafından 01 Ağu 2016, 19:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hata
Ozet oku soru coz anlamadigin zaman video izle yaparsin haci basarinin ilk anahtari inanmak kendine guven