Selam arkadaşlar
Lise 2'den terkim ilk defa aol'e kaydoldum 63 kredi verdiler.
Şimdi benim sayısal derslerle aram çok kötüdür ama sözelim baya iyidir.Şimdi lise 1 i okuduğum için mat 1-2 muaf yazıyor ben direk mat 3-4 ten başlıycam heralde.Şimdi muaf olmak için aynı dersten 3 kere başarısız olmak gerekiyor bildiğim kadarıyla.Ben mat 3-4,fizik 3-4 ve kimya 3-4 ten muaf olduğum takdirde ve diğer dersleri vermem durumunda mezuniyet için gerekli krediyi toplayabilirmiyim ?
Birde 4 yıl alan yok 2 pdf'sin de mat 4 den sonrası boş gözüküyor bunlar seçmeli oluyor artık değil mi yani mat 5-6-7-8 zorunlu ders olarak gözükmeyecek doğrumudur ?
Muaf dersler ve mezuniyet hakkında
Re: Muaf dersler ve mezuniyet hakkında
kredin yetmezse seçmeli derslerden tamamlarsın
-
Bu 3 dersin açığını kapatır diyorsunuz yani teşekkür ederim yardımınız için.r@m@z@n yazdı:kredin yetmezse seçmeli derslerden tamamlarsın
Bi sınava 3 defa girip başarısız olursan geçiyorsun(muaf) ama dil ve anlatımı mecbur vereceksin ek olarak seçmeli dersler ile 192 kredi tamamlarsın ki seçmeli derslerin çoğu sözel ve çok kolay mantıksal testler bende senin gibiydim sayısaldan anlamam İngilizce muaf oldum edebiyat dil ve anlatım ve sözel filan geçtim Allah gönlüne göre versin kısa zamanda bitirirsin inşallah
-
Selamun aleykum. Ben lise 1i tekrarladim 2 ve 3 u sorumlu gectim. Toplam 17 sorumlu ders gorunuyor. Duz lise okudum. Tahminen kac kredi verirler bana yeni kayit oldum
-
Anladım ilk başlarda belirsizlikten dolayı çok korkmuştum ama şu an içim rahat yardımlarınızdan ötürü çok çok teşekkür ederim.Sizinde herşey gönlünüzce olsun...ismail188 yazdı:Bi sınava 3 defa girip başarısız olursan geçiyorsun(muaf) ama dil ve anlatımı mecbur vereceksin ek olarak seçmeli dersler ile 192 kredi tamamlarsın ki seçmeli derslerin çoğu sözel ve çok kolay mantıksal testler bende senin gibiydim sayısaldan anlamam İngilizce muaf oldum edebiyat dil ve anlatım ve sözel filan geçtim Allah gönlüne göre versin kısa zamanda bitirirsin inşallah
Lise 1 den sorumlu dersin yoksa en az 50 kredi geliyor diye biliyorum.Sorumlu dersler hakkında bir bilgim yok fakat şayet onlardan kredi gelmiyorsa sadece geçtiğin derslerden kredi gelir.Onu da haftalık ders saatine göre kendin hesaplayabilirsin.cerkeskabardey yazdı:Selamun aleykum. Ben lise 1i tekrarladim 2 ve 3 u sorumlu gectim. Toplam 17 sorumlu ders gorunuyor. Duz lise okudum. Tahminen kac kredi verirler bana yeni kayit oldum