ders seçimi hakkında
ders seçimi hakkında
arkadaşlar henüz ders seçilemiyor ders seçme tarihini açıklayacaklar o zaman dersler seçilecek büyük ihtimal bayramdan sonra verirler tarihi endişelenmeyin.
-
- Acemi
Re: ders seçimi hakkında
18 eylül az önce denedim hala bir şey yapamadım sizde de aynı mı acaba?
Ben de hala ders seçemiyorum. Her gün kontrol ediyorum zaten bir değişiklik olursa yazarım.
Onceki sınava giremmistim durumum donuktu yeni yeniledim aktiflesti ama ders secemiyorum acaba bendemi sorun var cevap verirseniz cok müteşekkir olurum.
-
- Acemi
bende ilk kez kayıt oldum ama ders seçimi yok işte.dün gittim halk eğitime kapalıydı.yarın gidicem bide
bugün şu mebi de arıcam bu durum için.

Arkadaşlar RELAX lütfen
sanırım ben anlatamadım, geçen senenin iş takvimine bir bakın ders seçimi için bize tarih verecekler 3 4 günde bir aöl'ün sitesine girseniz yeter bu yılın iş takvimini yayınlarlar yakında
geçen senenin iş takvimi linki http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=8

geçen senenin iş takvimi linki http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=8
-
- Acemi
yarın halk eğitime gidiyorum sizi de bilgilendiririm
Arkadaşlar eskisi gibi istediğimiz dersi seçebiliyor muyuz? Yoksa yeni gelen dönem zorunluluğu saçmalığı hâlâ devam mı?
ben 12. sınıfım ve 11 kredilik zorunlu dersim var gerisini istediğim gibi seçebilirim hangi derslerin zorunlu olduğuna bakmak için aöle giriş yapıp ders ekranını açın görürsünüz.
-
- Acemi
yurnero sen bigii birine benziyon ben ha ders secemedim ve iş takvimi de eski seneyi gösteriyor bayram bitei cok odu okullar bile başladı sende durum nasl bi yardim et pls
edit hesabım aktif bu arada girince aktif yazıyor ama ders secimi diye bi buton yok aradım bulamadım
edit hesabım aktif bu arada girince aktif yazıyor ama ders secimi diye bi buton yok aradım bulamadım
-
- Acemi
beyler gittim halk eğitime.cuma gününden sonra açılır büyük ihtimal dediler.ayrıca ders seçmesenizde sistem sizin yerinize seçiyormuş yani çokda stres yapmayın seçemem diye ki seçersiniz zaten.internetten iş takvimini ve kendi sayfanızı takip edin yeter.
1. Dönem olduğu için yeni kayıt çok oluyor o yüzden her kayıt olanın ders seçimi hemen açılmıyor. Genelde kayot tarihi bitiş gününe doğru açılıp 3-4 gün sürüyor. Yani merak etmeyin yakında açılır ve aol de duyuru yapar.
Evet siz seçmeseniz bile otomatik ders seçimi oluyor ama kendinizin seçmesi daha sağlıklı. Alacağınız dersleri görüp ona göre plan kurarsınız.
Evet siz seçmeseniz bile otomatik ders seçimi oluyor ama kendinizin seçmesi daha sağlıklı. Alacağınız dersleri görüp ona göre plan kurarsınız.

-
- Doktor
arkadaşlar ben hala ders seçimi yapamıyorum? acaba bende mi bir sorun var? sizler ders seçimi yapabiliyor musunuz?
kimse şuan ders seçemez daha açmadılar sistemi.servetinanc yazdı:arkadaşlar ben hala ders seçimi yapamıyorum? acaba bende mi bir sorun var? sizler ders seçimi yapabiliyor musunuz?
-
- Acemi
beyler bayanlar ders seçimi açıldı açılmasınada ben ilk kez seçiyorum.direk otomatik seç dedim kendi seçti.35 kredi tutuyor toplam ve tüm ortak dersleri de almış.şimdi yazdırıp kitapları alıcam halk eğitim merkezinden başka yapmam gereken bir şey var mı?
edit:ders seçim raporu ne bu arada?
edit:ders seçim raporu ne bu arada?