Ders Seçimi Yapamıyorum lütfen yardım edin
-
- Doktor
Ders Seçimi Yapamıyorum lütfen yardım edin
arkadaşlar merhaba, açık öğretim lisesi kaydımı yeniledim fakat hala ders seçimi yapamiyorum? bende mi sorun var acaba, sizler seçebiliyor musunuz? lütfen yardımcı olun son gün çünkü.
Re: Ders Seçimi Yapamıyorum lütfen yardım edin
Genelde kayıt olduktsn bir gün sonra açılıyor. Eğer bugün kayıt olduysanız yarın açılır açılmaz ise ya eğitim merkezine gidin ya da 147 yi arayın..
bende yeni kayıt oldum kayıt tarihi:19.09.2016 fakat ders seçimi hala yapamıyorum kayıt olduğum yer daha iş takvimi güncellenmediği icin ne zaman olacağını bizde bilmiyoruz dedi
Öğrenmenin Yaşı,Başı Yoktur.
Aynı sorun bendede var 3 eylülde kayıt oldum ders secımı henüz yok on kayıt öğrencisi diyor hala bazı arkadaslara gecen sene bu olmus en son dersı otomatık sistem secmiş halk eğitimede gidip sordum bekleyin diyor neden herkes aynı anda secım yapamadı anlamış değilim
-
Ben 6 eylül de kayıt yaptırdım. Dün de ders leri seçtim.
Her hangi bir sorun yok
Her hangi bir sorun yok
aynen malesef mağduruzgülihan yazdı:Aynı sorun bendede var 3 eylülde kayıt oldum ders secımı henüz yok on kayıt öğrencisi diyor hala bazı arkadaslara gecen sene bu olmus en son dersı otomatık sistem secmiş halk eğitimede gidip sordum bekleyin diyor neden herkes aynı anda secım yapamadı anlamış değilim
Yeni kayıt mı oldunuz? tanıdığımda yeni kayıt oldu ve hala açılmadı ders seçimi.. Sanırım yarından sonra açılır
aynen ben yeni kayıt oldum umarım dediğiniz gibi olur