Muaf oldumuz derslerı tekrar alınca kredı verıyor mu?
Muaf oldumuz derslerı tekrar alınca kredı verıyor mu?
Muaf oldumuz derslerı tekrar seçip sınavı gctıkten sonra kredı verıyor mu?
Re: Muaf oldumuz derslerı tekrar alınca kredı verıyor mu?
Evet muaf olduğunuz dersleri tekrar alıp geçerseniz kredisini alıyorsunuz.dreamm58 yazdı:Muaf oldumuz derslerı tekrar seçip sınavı gctıkten sonra kredı verıyor mu?

muaf oldugum dort ders vardı onları yenıden sectım ınsallah bu sefer hıc sorun olmadan verıcem tesekkur ederımmissguard yazdı:Evet muaf olduğunuz dersleri tekrar alıp geçerseniz kredisini alıyorsunuz.dreamm58 yazdı:Muaf oldumuz derslerı tekrar seçip sınavı gctıkten sonra kredı verıyor mu?

dreamm58 yazdı:muaf oldugum dort ders vardı onları yenıden sectım ınsallah bu sefer hıc sorun olmadan verıcem tesekkur ederımmissguard yazdı:Evet muaf olduğunuz dersleri tekrar alıp geçerseniz kredisini alıyorsunuz.dreamm58 yazdı:Muaf oldumuz derslerı tekrar seçip sınavı gctıkten sonra kredı verıyor mu?
İnşallah sıkı çalışırsanız geçeceğinize inanıyorum ^^
insallah bu yıl yapmayı istegim bircok sey ıcın bır baslangıc olucak benım ıcın bu sınavlar llah herkese kolaylık versın hayat zor sonucta...missguard yazdı:dreamm58 yazdı:muaf oldugum dort ders vardı onları yenıden sectım ınsallah bu sefer hıc sorun olmadan verıcem tesekkur ederımmissguard yazdı:
Evet muaf olduğunuz dersleri tekrar alıp geçerseniz kredisini alıyorsunuz.
İnşallah sıkı çalışırsanız geçeceğinize inanıyorum ^^