Sınavlar ve kitaplar

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
nepafter37
Acemi

Sınavlar ve kitaplar

Mesaj gönderen nepafter37 » 23 Eyl 2016, 22:04

Beyler az önce yaptım programımı.13-14 tane kitabım var ve haftada 3 gün olmak üzere 3 gruba ayırdım.Eğer planladığım gibi çalışırsam kitaplarımı bitirebilir artı 1 haftada test çözebilirim.Asıl sorum şu ki;ders kitaplarını iyi çalıştığım takdirde sınavda da başarılı olabilir miyim? Yani kitap harici bir soru çıkar mı sınavda? bu arada alakası var mı bilmiyorum ama 3.dönemim ben sanırım.tüm ortak derslerim 3 diye bitiyor ve evet ilk senem :D

dfrescco

Re: Sınavlar ve kitaplar

Mesaj gönderen dfrescco » 23 Eyl 2016, 22:47

bende merak ediyorum bilgilendirirse biri sevinirim

maviyiseviyorum
Acemi

Mesaj gönderen maviyiseviyorum » 24 Eyl 2016, 22:01

nepafter37 yazdı:Beyler az önce yaptım programımı.13-14 tane kitabım var ve haftada 3 gün olmak üzere 3 gruba ayırdım.Eğer planladığım gibi çalışırsam kitaplarımı bitirebilir artı 1 haftada test çözebilirim.Asıl sorum şu ki;ders kitaplarını iyi çalıştığım takdirde sınavda da başarılı olabilir miyim? Yani kitap harici bir soru çıkar mı sınavda? bu arada alakası var mı bilmiyorum ama 3.dönemim ben sanırım.tüm ortak derslerim 3 diye bitiyor ve evet ilk senem :D
İnternetten çıkmış sorulara bakmanızı da tavsiye ederim
Online test çözün :wink:

nepafter37
Acemi

Mesaj gönderen nepafter37 » 24 Eyl 2016, 22:56

maviyiseviyorum yazdı:
nepafter37 yazdı:Beyler az önce yaptım programımı.13-14 tane kitabım var ve haftada 3 gün olmak üzere 3 gruba ayırdım.Eğer planladığım gibi çalışırsam kitaplarımı bitirebilir artı 1 haftada test çözebilirim.Asıl sorum şu ki;ders kitaplarını iyi çalıştığım takdirde sınavda da başarılı olabilir miyim? Yani kitap harici bir soru çıkar mı sınavda? bu arada alakası var mı bilmiyorum ama 3.dönemim ben sanırım.tüm ortak derslerim 3 diye bitiyor ve evet ilk senem :D
İnternetten çıkmış sorulara bakmanızı da tavsiye ederim
Online test çözün :wink:
bilmediğim şeyi nasıl çözebilirim ki :D kitaplardan çalışmaya başladım bile.biyolojiden üreme ünitesine başladım :D üreme kontrolü ve mitoz üremeyi işledim bile :D şu an coğrafayanda kayaçları işledim volkan ve sıcak su kaynaklarını işlicem biraz dinlenip :D işleme şeklimde şöyle;okuyorum anlayana kadar.anlayınca kendi anladığım şekilde deftere yazıyorum.tüm kitaplar bittikten sonra ki sıkı çalıştığım için biter sanırım.günde yaklaşık 12 saat çalışmayı düşünüyorum bugün 5 saatimi doldurdum henüz :D online test çözücem dediğiniz gibi.ilk senem bu senem daha yeni geçtim 16 yaşımdayım.lise 1'i bitirdim hiçbir dersten kalmadan ve açığa geçtim.2 dönem mi ne girebiliyormuşum sınavlara tam anlamadım dönem sonuna yakın konusunu açarım zaten :D

“Sınavlar” sayfasına dön