Sınavlar ve kitaplar
-
- Acemi
Sınavlar ve kitaplar
Beyler az önce yaptım programımı.13-14 tane kitabım var ve haftada 3 gün olmak üzere 3 gruba ayırdım.Eğer planladığım gibi çalışırsam kitaplarımı bitirebilir artı 1 haftada test çözebilirim.Asıl sorum şu ki;ders kitaplarını iyi çalıştığım takdirde sınavda da başarılı olabilir miyim? Yani kitap harici bir soru çıkar mı sınavda? bu arada alakası var mı bilmiyorum ama 3.dönemim ben sanırım.tüm ortak derslerim 3 diye bitiyor ve evet ilk senem 

Re: Sınavlar ve kitaplar
bende merak ediyorum bilgilendirirse biri sevinirim
-
- Acemi
İnternetten çıkmış sorulara bakmanızı da tavsiye ederimnepafter37 yazdı:Beyler az önce yaptım programımı.13-14 tane kitabım var ve haftada 3 gün olmak üzere 3 gruba ayırdım.Eğer planladığım gibi çalışırsam kitaplarımı bitirebilir artı 1 haftada test çözebilirim.Asıl sorum şu ki;ders kitaplarını iyi çalıştığım takdirde sınavda da başarılı olabilir miyim? Yani kitap harici bir soru çıkar mı sınavda? bu arada alakası var mı bilmiyorum ama 3.dönemim ben sanırım.tüm ortak derslerim 3 diye bitiyor ve evet ilk senem
Online test çözün

-
- Acemi
bilmediğim şeyi nasıl çözebilirim kimaviyiseviyorum yazdı:İnternetten çıkmış sorulara bakmanızı da tavsiye ederimnepafter37 yazdı:Beyler az önce yaptım programımı.13-14 tane kitabım var ve haftada 3 gün olmak üzere 3 gruba ayırdım.Eğer planladığım gibi çalışırsam kitaplarımı bitirebilir artı 1 haftada test çözebilirim.Asıl sorum şu ki;ders kitaplarını iyi çalıştığım takdirde sınavda da başarılı olabilir miyim? Yani kitap harici bir soru çıkar mı sınavda? bu arada alakası var mı bilmiyorum ama 3.dönemim ben sanırım.tüm ortak derslerim 3 diye bitiyor ve evet ilk senem
Online test çözün