DERSLERİMİN KAYDEDİLDİĞİNİ NASIL ANLARIM?
-
DERSLERİMİN KAYDEDİLDİĞİNİ NASIL ANLARIM?
Merhaba arkadaşlar, biraz önce ders seçimi mi yaptım.. Fakat kaydet tuşuna bastım tekrar ders seçim yerine girdim, yine ders seçebiliyorum. Derslerim kaydedildi mi yoksa kaydedilmedi? kayıt olduysa, nereden anlayabilirim?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: DERSLERİMİN KAYDEDİLDİĞİNİ NASIL ANLARIM?
Merhaba hayırlı olsunbartun2006 yazdı:Merhaba arkadaşlar, biraz önce ders seçimi mi yaptım.. Fakat kaydet tuşuna bastım tekrar ders seçim yerine girdim, yine ders seçebiliyorum. Derslerim kaydedildi mi yoksa kaydedilmedi? kayıt olduysa, nereden anlayabilirim?
Ders seçiminiz yaptığınızı anlamak için menü bölümündeki Genel(alınanlar) a tıklayın ordanda Dönem derslerine tıklayın ordanda 2016-1 e tıklarsanız bu dönem seçtiğiniz dersleri görürsünüz.
-
Teşekkür ederim, derslerim kaydedilmiş.. Yardımcı olduğunuz için teşekkürlerKöylü Kızı yazdı:Merhaba hayırlı olsunbartun2006 yazdı:Merhaba arkadaşlar, biraz önce ders seçimi mi yaptım.. Fakat kaydet tuşuna bastım tekrar ders seçim yerine girdim, yine ders seçebiliyorum. Derslerim kaydedildi mi yoksa kaydedilmedi? kayıt olduysa, nereden anlayabilirim?
Ders seçiminiz yaptığınızı anlamak için menü bölümündeki Genel(alınanlar) a tıklayın ordanda Dönem derslerine tıklayın ordanda 2016-1 e tıklarsanız bu dönem seçtiğiniz dersleri görürsünüz.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Rica ederim ne demek