Bunun sorusu çok basit , kitaptaki konular ile ders notlarını karşılaştırabilirsiniz zaten farklıysa hemen fark edeceksinizdir. Ama şöyle söyleyebilirim ki müfredatın değiştiğini sanmıyorum. Ben 2014 de mezun oldum , 2012 ders notlarıyla çalışıyordum forumda.chichichi yazdı:arkadaşlar bu forumu yeni keşfettım ders notlarıda çok güzel çalışmak istiyorum ama aklımda şöyle bir soru var. mesela 2012 dönemde ki kitabıyla şimdiki dönemki ders kitabı aynı olur mu ? o dönemde veya gecen dönemlerde çıkarılan ders notlarına çalışssam olur mu ? bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen... şimdiden teşekürler ...![]()
![]()
Arkadaş bu soruyu bir yıl önce sormuş, cevap için biraz geç kalmadınız mı?Dersatatürk yazdı:Bunun sorusu çok basit , kitaptaki konular ile ders notlarını karşılaştırabilirsiniz zaten farklıysa hemen fark edeceksinizdir. Ama şöyle söyleyebilirim ki müfredatın değiştiğini sanmıyorum. Ben 2014 de mezun oldum , 2012 ders notlarıyla çalışıyordum forumda.chichichi yazdı:arkadaşlar bu forumu yeni keşfettım ders notlarıda çok güzel çalışmak istiyorum ama aklımda şöyle bir soru var. mesela 2012 dönemde ki kitabıyla şimdiki dönemki ders kitabı aynı olur mu ? o dönemde veya gecen dönemlerde çıkarılan ders notlarına çalışssam olur mu ? bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen... şimdiden teşekürler ...![]()
![]()
Bu arada birde kişisel tavsiye , bir arkadaş çıkmış sorular ek sınavlarda işe yarıyor demiş kesinlikle öyle bir şey yok.
Çıkmış sorular nerede ise tüm sınavlarda çıkabiliyor , şıklar farklı soru kalıbı aynı ama farklı sözcüklerle yazılmış ve ya ben çok rastladım benzer ya da aynı soru denk geliyor. Kesinlikle ama kesinlikle çıkmış soruları çözün!
Fark etmedim olsun yeniden konu güncellenmiş başka insanlar okuyabilir.Köylü Kızı yazdı:Arkadaş bu soruyu bir yıl önce sormuş, cevap için biraz geç kalmadınız mı?Dersatatürk yazdı:Bunun sorusu çok basit , kitaptaki konular ile ders notlarını karşılaştırabilirsiniz zaten farklıysa hemen fark edeceksinizdir. Ama şöyle söyleyebilirim ki müfredatın değiştiğini sanmıyorum. Ben 2014 de mezun oldum , 2012 ders notlarıyla çalışıyordum forumda.chichichi yazdı:arkadaşlar bu forumu yeni keşfettım ders notlarıda çok güzel çalışmak istiyorum ama aklımda şöyle bir soru var. mesela 2012 dönemde ki kitabıyla şimdiki dönemki ders kitabı aynı olur mu ? o dönemde veya gecen dönemlerde çıkarılan ders notlarına çalışssam olur mu ? bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen... şimdiden teşekürler ...![]()
![]()
Bu arada birde kişisel tavsiye , bir arkadaş çıkmış sorular ek sınavlarda işe yarıyor demiş kesinlikle öyle bir şey yok.
Çıkmış sorular nerede ise tüm sınavlarda çıkabiliyor , şıklar farklı soru kalıbı aynı ama farklı sözcüklerle yazılmış ve ya ben çok rastladım benzer ya da aynı soru denk geliyor. Kesinlikle ama kesinlikle çıkmış soruları çözün!