Es-selamun Aleykum arkadaşlar. Ben inşallah bu sene liseyi bitereceğim. YGS'ye girip Biyomedikal Teknikerliği kazanmak istiyorum. Sonra inşallah Allah izin verirse DGS ile Bİyomedikal Mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum. Biraz kendimden bahsedeyim. Ben lise 1 de okulu bırakmak zorunda kaldım sağlık problemlerinden dolayı. Derslerim çok iyidi özellikle sayısal dersleri yapabiliyordum. Lakin hastalık ve ailevi sorunlardan dolayı dört sene kadar açık lise sınavlarına girmedim. Diğer dört senede futbol oynadım. Çünkü futbolda da çok iyi olduğum için belki hayatımı onun üstüne kurabilirim derken profesyonel olacakken sakatlık geçirdim. Tam sekiz senem boşa gitti anlayacağınız. 95 doğumluyum. Yaşıtlarım şuan üniversite son. Biraz kenimden bahsetmek istedim

Neyse asıl konumuza gelecek olursak arkadaşlar. Bütün bilgilerim sıfır diyebilirim. Matematik temelim neredeyse hiç kalmamış. Soru tiplerini bilmiyorum. Üç ay sonra sınav olacak ve ben YGS matematiğe geçip geçmemekte kararsızım. Şöyle kararsızım önce temeli mi halledip YGS geçeyim, yoksa direk YGSden mi başlayayım? Sizlerden önerilerinizi bekliyorum. Rabbime emanet olunuz.

O'ndan bir yansımayız sadece...